Anja Ringerwöle

“Anja kenmerkt zich door haar nieuwsgierigheid, haar warme en pragmatische houding en scherpe en waardevrije observaties”

Huib over Anja:
“Je merkt het al als ze binnen loopt. Speelse en vrolijke blik in de ogen, en vol nieuwsgierigheid. Vooral dat laatste is een sterke drijfveer in haar leven en werk. Altijd op zoek naar vernieuwing en trends in de wereld. Alles willen uitproberen, van nieuwe lekkere producten bij de AH tot nieuwe tools om het onbenutte potentieel bij leiders en teams van professionals aan te boren.

Juist door haar ongebreidelde nieuwsgierigheid zijn de thema’s waarvoor zij warm loopt veelzijdig; perspectieven als strategie, leiderschap, teamontwikkeling, coaching lopen als een rode draad door haar adviestrajecten. Ze werkt graag “on-site” met klanten. Haar werkwijze kenmerkt zich door haar warme, betrokken en pragmatische houding. En daarbij observeert ze continu scherp en waardevrij; ‘hoe zit iedereen er bij’, ‘welke taal spreekt hun lichaam daarbij’, ‘welke kwaliteiten zitten aan tafel’, ‘wat is het te vermijden thema wat maar niet op tafel komt’, ‘welk duwtje heeft het team nodig om de potentie waar te maken’ enzovoort. En als je met Anja werkt, krijg je daarmee als vanzelfsprekend een nieuwe dynamiek. Eén die je veel verwondering, inzichten, resultaten en positieve beweging gaan opleveren.”