Coen Verhaak

Mijn naam is Coen. Ik creëer beweging door mijn enthousiasme, analytisch vermogen, pragmatisme en kennis van de manier waarop (groepen) mensen werken, leren en veranderen. Meestal word ik ingehuurd als organisatiecoach, lean consultant of agile coach. Mijn doel is hierin altijd om het aanwezige potentieel te richten en vrij te laten, zoadat prestaties van mensen, processen en organisaties verbeteren.

leidende principes

Duidelijkheid, tijdens verandering is helderheid over de richting, het gewenste nieuwe gedrag en de wijze van samenwerking essentieel. Vaagheid frustreert. Daarom is het scheppen van duidelijkheid leidend in mijn werk.

Samen creëeren, creëeren vindt plaats in twee stappen. Eerst in de geest en uiteindelijk in de fysieke wereld. Door de eerste stap te zetten, wordt de tweede stap veel eenvoudiger.

Balans, ieder systeem wil in balans komen. Of het nu een biologisch of systeem van mensen is. Dit werkt als een wetmatigheid. Door met dit principe samen te werken en mijn sensoren open te houden voor onbalans tijdens een vergaderproces kun je vervelende verrassingen als sabotage of ander remmend gedrag vroeg signaleren of voorkomen.

Waarnemen, veel dingen zijn niet wat ze in de eerste plaats lijken te zijn. Ik kijk daarom altijd met een open blik. Natuurlijk oordeel ik, dat doet ieder mens, maar ik ben altijd bereid mijn eigen oordeel te herzien.

Privacyvoorkeur centrum