Stefan Quak

“Zodra Stefan binnenkomt voelt hij zich onderdeel van jouw organisatie, om samen de problemen op te lossen en prestaties te leveren. Stefan schroomt niet om te zeggen waar het op staat, juist om dat doel te bereiken”.

 

Julia over Stefan:

Op de zeepkist voor een uitvoerend team staan en tegelijkertijd sparrend met de directie; dat is Stefan. De schakel zijn tussen plan en uitvoering, tussen verschillende teams en hiërarchische lagen; dat is waar Stefan energie van krijgt en voor jouw organisatie het verschil maakt. Een plan wat goed uitgedacht is maar telkens blijft hangen. Een reorganisatie die onafwendbaar is met zo min mogelijk (emotionele) schade realiseren.

Stefan focust zich niet specifiek op een branche of inhoudelijk vakgebied, maar juist op bepaalde situaties binnen organisaties. Zo heeft hij een reorganisatie begeleidt, operationele processen geïmplementeerd en verbeterd, als beurshandelaar gewerkt, advocaten & accountants commercieel slagvaardiger gemaakt en is hij ooit gestart met het opdoen van ervaring binnen corporates.

Wat in ieder geval altijd terugkomt, is dat Stefan in een kort tijdsbestek concrete doelstellingen realiseert, aan de hand van analytisch (hard en zacht) sterk onderbouwde plannen. Hij combineert dit inmiddels met zachte elementen waarin teamgevoel belangrijk is. Zodra hij binnenkomt voelt hij zich onderdeel van jouw organisatie, om samen de problemen op te lossen en prestaties te leveren. Stefan schroomt niet om te zeggen waar het op staat, juist om dat doel te bereiken. Al is hij daar door de jaren heen veel handiger in geworden. Hij gaat niet snel een uitdaging uit te weg, ook als voelt het vooraf soms onrealistisch. Het in beweging krijgen van iets wat vastgegroeid is, dat is toch het mooiste wat er is?