Commerciële slagkracht

Wat nu?

Het is jouw ambitie om de commerciële slagkracht van jouw organisatie continu te verbeteren. Je hebt commerciële mensen aangenomen, vaardigheidstrainingen ingekocht. Ondanks goede wil, blijken deze inspanningen onvoldoende te helpen. De adviseurs van TWST  houden van dit soort vragen. Hun manier van kijken helpt jou om op een andere manier naar jullie uitdaging te kijken. Zo tot nieuwe oplossingen te komen.

Hoe doen ze dat?

Allereerst zien we commercie als een proces waar de hele organisatie bij betrokken is. We ontdekken door mee te doen in het werk, welke gewoontes doorbroken moeten worden om het commerciële succes te vergroten.

Dit doorbreken van bestaande patronen krijgen we voor elkaar door vanuit 4 verschillende perspectieven met jullie aan de slag te gaan: Besturing, Inrichting, Leiderschap en Teameffectiviteit (BILT).

Het BILT model biedt interventies

Op zowel de harde kant:

  • Op welke doelstellingen wordt gestuurd?
  • Hoe is het commerciële proces ingericht?
  • Op welke wijze vindt coördinatie en afstemming plaats tussen de activiteiten?

Als op de zachte kant:

  • Hoe wordt de voorbeeldrol ingevuld?
  • Hoe werken wij samen?

Vanuit de 4 perspectieven worden met onze hulp kleine verbeteringen gerealiseerd. Deze hebben een groot effect op de manier waarop jullie je prestaties bij jullie klanten realiseren.

Wil je meer weten hoe TWST commerciële slagkracht vergroot bij Tenders in de Bouw?

Succesvol begeleiden van tenders en tijdens (project)uitvoering

Privacyvoorkeur centrum