In-company en maatwerk

Jouw partner voor
aanstekelijke prestatieverbetering

Je wilt vooruit, met je team en je organisatie. Wij verdiepen ons in jouw context en veranderopgave en bieden een uniek leertraject aan, waarin blijvende aanstekelijke prestatieverbetering wordt aangezet.

Voortdurend de link leggen met
het werk en de business

Hoe voeg jij door deze training waarde toe aan jouw team, organisatie en klanten?

Gericht op blijvende verandering

Deelnemers hebben de beschikking over een TWST coach en consultant. Met een coach werk je tijdens het traject aan je persoonlijke ontwikkeling. Met de TWST consultant werk je aan continue verbetering in jouw organisatie. Je leert systemisch te kijken door de bril van Besturing, Inrichting, Leiderschap en Teamontwikkeling, ons BILT®-model.

Op deze manier creëren we samen de meest krachtige leeromgeving voor je medewerkers en behalen we de beste resultaten voor het team en de organisatie.

Waar sta jij tov je ambities?

Met behulp van een ‘self-assessment’ tool bepalen de deelnemers samen met een TWST coach en consultant waar zij staan ten opzichte van de ambities en
welke stappen daarin nog nodig zijn. Hiermee gaan ze actief aan de slag in het leertraject.

Tijdens de training reiken we inzichten, modellen en methoden aan en oefenen we die om ze in te slijpen met als doel het te kunnen toepassen in het werk. Je werkt met eigen casuïstiek tijdens de training. Na een trainingsblok ga je aan de slag met zelf ontworpen actie-experimenten.

Na afloop van het programma ervaar je welke stappen jij hebt gezet en maak je de vertaling van het geleerde naar jouw werkpraktijk en organisatie. Je neemt een set aan aanstekelijke interventie tools mee die je direct kunt gebruiken en delen.

Heb je een leervraag die je ons wilt voorleggen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag langs om het met je door te spreken en een passende oplossing aan te bieden.

Heb je een leervraag die je ons wilt voorleggen?
Neem dan contact op met Linde. Zij komt graag langs om het met je
door te spreken en een passende oplossing aan te bieden.

Linde Peters

Bel of mail met Linde, zij regelt voor jou een aanstekelijke
kennismaking met de TWST School

06 46260704  –  linde@twst.nl
Adriaan Dortsmanplein 3 – 1411 RC Naarden vesting

Privacyvoorkeur centrum