Je organisatie duurzaam transformeren

Om als organisatie sterker uit de coronacrisis en de aankomende recessie te komen, is het juist nu de tijd voor investeringen. Voor die duurzame transformatie. Wij weten het: dit klinkt raar. Maar, wij geloven erin.

Wat nu?

Wij weten dat jij als leider ook in deze prille periode kansen ziet, en misschien zelfs al enkele stappen hiertoe hebt gezet. Toch vind je het bepalen van een écht succesvol vertrekpunt nog lastig. Begrijpelijk. De adviseurs van TWST smullen van dit soort complexe uitdagingen. Daarom gaan wij strategisch je organisatie én purpose onder de loep nemen. Zodat jij succes kan blijven aanjagen.

Hoe doen we dat dan?

Wij ontdekken door mee te doen in het werk. Welke gewoontes moeten wij in jouw organisatiecultuur doorbreken om prestaties te verbeteren? Het door ons ontwikkelde BILT model®  is een prachtig instrument om hier concreet grip op te krijgen. Via vier perspectieven (Besturing, Inrichting, Leiderschap en Teameffectiviteit) kijken we samen waar voor jouw bedrijf de kansen en uitdagingen liggen, om écht een duurzame prestatieverbetering teweeg te brengen.

Juist nu kansen pakken!

Bel of mail met Dictus, hij regelt voor jou een aanstekelijke kennismaking met TWST

06 5332 3900 dictus@twst.nl

Niet voor iedereen

Deze manier van werken is niet voor iedereen. Je hebt er lef en ambitie voor nodig. Gelukkig sta je er niet alleen voor: ons team van ervaren en gemotiveerde adviseurs staat voor je klaar. Wees gerust: onze unieke werkwijze levert niet alleen directe resultaten; maar werkt ook aanstekelijk voor je prestaties op de lange termijn!

Weten of TWST bij jouw past? We sturen je gratis uitgebreide informatie over onze werkwijze naar je toe.

Download aanpak TWST

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Privacyvoorkeur centrum