Menu

Jonge violist Ziyu He virtuoos tijdens 15e JBR Nieuwjaarsconcert Naarden

14 januari 2019

2 minuten

Deel artikel

Alweer voor het 15e jaar organiseerde de Lionsclub Bussum-Godelinde in samenwerking met Codacapo Music Management het JBR  Nieuwjaarsconcert Naarden in de Grote Kerk. Ook dit jaar was er weer een prachtig programma samengesteld met stukken van bekende componisten zoals Vaughan Williams, Mendelssohn, de Falla, Ravel en Saint-Saëns. Alles uitgevoerd door het Amsterdam Symphony Orchestra onder leiding van Dirigent Peter Sánta.

TWST heeft dit jaar een bijdrage aan dit muzikale programma geleverd door de virtuoze jonge violist Ziyu He te contracteren. Het is een weergaloos talent dat al sinds zijn vijfde jaar wordt begeleid door de groten van de klassieke muziek. Internationaal wint hij prijs na prijs hij ‘bespeelde’ reeds de grote podia van de wereld.

Het was een fantastisch concert in de prachtige ambiance van de Grote kerk waarvan de opbrengst van dit concert geheel ten goede komt aan twee goede doelen. Na afloop hebben we het glas geheven op het nieuwe jaar onder het genot van lichte klassieke muziek en een uitstekende catering. Wat ons betreft was dit 3e lustrum concert een hoogtepunt!

MENU
Contact
info@twst.nl 035 7600 460