Keurmerken

Keurmerken en registraties van TWST

Om ook bij onze trainingen overtuigend en blijvend resultaat te kunnen realiseren, zijn wij aangesloten bij een aantal instellingen en voldoen we aan een aantal keurmerken. Op deze pagina een overzicht.

1. NTRO

Wij zijn lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NTRO), een branchevereniging voor erkende opleidingsinstituten zonder banden met de overheid.

Dit houdt in dat de opleidingen en trainingen van de TWST School worden gefaciliteerd onder deze gedragscode. Als lid onderschrijven we deze code én voeren we onze trainingen zodanig uit.

2. CRKBO

TWST is een geregistreerde instelling van het CRKBO, het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Dit houdt in dat de trainingen en opleidingen van TWST School voldoen aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen voor kort beroepsonderwijs.

TWST School

Onder de noemer TWST School bieden wij een aantal trainingen en opleidingen aan met bovenstaande keurmerken. Hiermee ondersteunen we leidinggevenden en teams met het aanstekelijk verbeteren van prestaties door continu te verbeteren en te leren.

Privacyvoorkeur centrum