Menu

Masterclass Commercial Excellence op Nijenrode

21 april 2017

2 minuten

Deel artikel

Focus en prioriteit zijn op dit moment de belangrijkste onderwerpen in sales. Dit geldt zowel voor het binnenhalen van opdrachten als het selecteren van de juiste key accounts. Sales wordt onder andere door globalisering en digitalisering steeds complexer, maar daarmee ook leuker. De eisen aan de verkoper worden steeds hoger. Van de verkoper wordt verwacht dat hij kennis heeft van de situatie bij de klant, maar ook over de markt van de klant. De verkooporganisatie waarin de verkoper moet opereren dient dan ook zo ingericht te zijn dat aan de hoge verwachting van de klant kan worden voldaan.

TWST werkt mee aan De Masterclass Commercial Excellence van Nijenrode Business Universiteit. Deze Masterclass Commercial Excellence bestaat uit drie modules. Iedere module bestaat uit twee dagen die in het teken staan van een actueel thema binnen sales.

Deze masterclass is bijzonder interessant voor (key-)accountmanagers, salesmanagers, commercieel managers en commercieel directeuren.

Bekijk de brochure van de Masterclass Commercial Excellence

Geïnteresseerd?  je kunt mij, Tamira, rechtstreeks bellen op 06 51 52 33 92. Of laat je email adres achter en wij nemen contact op.

[contact-form-7 id=”1214″ title=”Masterclass Commercial Excellence op Nijenrode”]

MENU
Contact
info@twst.nl 035 7600 460