Menu

Move Before You’re Ready

12 oktober 2016

2 minuten

Deel artikel

Waarom komen zoveel goedbedoelde veranderinitiatieven niet van de grond? Organisaties doen er vaak alles aan om de gewenste verbeteringen op gang te brengen. Er worden analyses gemaakt, veranderplannen geschreven en projectgroepen aangesteld – en toch komen mensen niet in beweging. Waardoor veel initiatieven uiteindelijk een stille dood sterven.

Wendbaar zijn is onafwendbaar geworden door de snelheid van veranderingen. Dat betekent continu leren, verbeteren en vernieuwen. Echter we praten en plannen hierover wat af. Uitgebreide plannenmakerij is passe, want de actualiteit achterhaalt je plan al snel. Net als dat praten over een nieuwe cultuur niet tot een nieuwe cultuur leidt.

Het nieuwe boek Move before you’re ready heeft daarom één belangrijk doel: mensen aanmoedigen om versneld in beweging te komen en continu te verbeteren. Het is het eerste boek dat een dwarsverbinding maakt tussen de populaire agile-methodieken Lean, Scrum en de Lean Start-up en het ‘beste’ uit verandermanagement.

Het boek direct kopen? Klik hier

In november heeft Managementboek.nl een speciale weggeefactie. Bij aankoop van het boek Move Before You’re Ready krijgt je het boek ‘Laat je iPad voor je werken’ cadeau. De actie loopt van 28 oktober t/m 30 november.

Een lezing van een van de schrijvers. Klik hier

Inkijk exemplaar aanvragen. Klik hier

Geen succesformule, maar een actiegerichte benadering. Niet praten óver, maar werken áán verandering in de dagelijkse werkomgeving, door actie te ondernemen en zo snel en continu te verbeteren. Uitproberen, testen, leren en weer verder verbeteren, met maximaal eigenaarschap bij de medewerkers en actieve betrokkenheid van de klant. Het draait om ‘onaf’ aan de slag gaan. Met de poten in de klei in plaats van op de hei. Doen is daarbij de beste manier van denken. Snel in beweging komen met als motto van ‘A naar B op de manier van B’. Zo verklein je de faalkosten en weet je sneller wat wel én niet werkt. Staat jouw team of organisatie voor een verandering? Move before you’re ready!

‘De basis van succes is verbetering en verandering. Always change a winning team! Move before you’re ready helpt je om dit te managen en scherp te blijven.’ – Toon Gerbrands, algemeen directeur PSV.

‘Soms ontstaat een verandering door grootse gebaren, maar vaker nog door allerlei minibesluiten. Dit boek is een prachtige bron van inspiratie in dit proces van herordening. Move, you’re not a tree.’ – Danielle Braun en Jitske Kramer, auteurs van De Corporate Tribe.

‘Praten over de gewenste cultuur verandert weinig. Je kunt je beter richten op het oprekken van hoe je samen werkt, dan volgt die cultuurverandering vanzelf. Dit boek verschaft inspiratie daartoe.’ – Hans Vermaak, auteur van Plezier beleven aan taaie vraagstukken.

 


Nieuwsgierig?

Vraag nu een ‘inkijkexemplaar’ aan door te mailen naar Linde

Je ontvangt dan gratis de Inleiding en Hoofdstuk 1 van het boek.
Het boek direct kopen? Klik hier


Bij bestellingen van 25 exemplaren of meer geldt een korting van 25%. Klik hier

Gelijk een lezing ‘Move Before You’re Ready’ afnemen met 25% korting?

Een lezing van een van de schrijvers.

Wees er snel bij. De eerste vijf aanmeldingen krijgen 25% korting.

Verwacht geen ‘praatlezing’ maar een actiegerichte lezing. In sneltreinvaart krijgen deelnemers op interactieve wijze de belangrijkste principes aangereikt. Waarbij de kracht van agile wordt gedeeld met visueel werken, ‘onaf’ aan de slag gaan en hoe je tot goede experimenteren komt en het proces van continu verbeteren aanwakkert en vasthoudt. Dit wordt gecombineerd met film, theater en sneltekenen. Allemaal vormen die actiegerichtheid bevorderen en op unieke wijze doen ervaren hoe je snel en continu verbetert.

 

Een lezing is opgebouwd langs de volgende 5 lijnen:

De gewenste uitkomst is dat mensen op interactieve en inspirerende wijze kennis maken met de inzichten uit het boek. En de belangrijkste ‘taal en tools’ ervaren in een soort van ‘snel proeverij’, zodat mensen zelf de volgende dag dit kunnen toepassen in hun dagelijkse werkomgeving en aan de slag kunnen met hun eerste experimenten. Move before you’re ready dus.

 

Investeringsbedrag lezing:

Presentaties (45-90 minuten) inclusief voorbereiding, reiskosten, reistijd en telefonisch overleg: € 1.750,-

Workshops van één dagdeel (4 uur), inclusief voorbereiding, reiskosten, reistijd en telefonisch overleg: € 3.000,-

Optioneel: voorbespreking inclusief reistijd en reiskosten: €750,-

Alle prijzen exclusief 21% btw en zonder de bovengenoemde 25% korting.

TRIBES EN VERANDERING – Intermezzo van Danielle Braun en Jitske Krame

MENU
Contact
info@twst.nl 035 7600 460