Menu

Move before you’re ready; een aanstekelijke lezing

25 oktober 2017

2 minuten

Deel artikel

Waarom komen zoveel goedbedoelde verbeterinitiatieven niet van de grond terwijl organisaties er alles aan doen om de gewenste verbetering op gang te brengen? We maken analyses, schrijven verbeterplannen, stellen projectgroepen aan… en toch sterven veel veranderinitiatieven een stille dood.

In deze interactieve lezing laten we je zien hoe je met Move before you’re ready mensen op aanstekelijke wijze in beweging krijgt!

Hoe je de effecitiviteit van je veranderingen vergroot door continu te verbeteren. Door uitproberen, testen, leren en weer verder verbeteren, zoals we leren van Agile, Lean en Scrum.

En hoe je omgaat met ‘gedoe’. Want de mens als gewoontedier houdt niet van veranderen. Je krijgt praktische tips om mensen mee te nemen in de verbeterbeweging, gebruik te maken van de negatieve geluiden in je organisatie en ook je eigen rol kritisch onder de loep te nemen.

Drie thema’s komen aan bod:

Achterover zitten is er niet bij!
We dagen je uit om…

 

 

Quote van een recente deelnemer:
Veranderen, tsja, hoe doe je dat? Een vraag die veel managers zich stellen. Een plan schrijven, de te zetten stappen gedetailleerd gaan uitwerken en op milestones gaan meten? Of moet ik (gewoon) mijn stip op de horizon gaan bepalen en gaan experimenteren en doen? Linde Peters heeft ons afgelopen week meegenomen in haar visie op een praktische manier om een verandertraject uit te voeren. Zeer verhelderend! 
(Yvonne Paulussen, Director of change, Vekoma Rides)

De prijs van een lezing start vanaf €500,- en is afhankelijk van je wensen en de omvang van het programma. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een lezing bij jouw organisatie of event? Neem dan contact op met Linde via linde@twst.local of 0646260704.

Ben je benieuwd naar de belangrijkste uitgangspunten van Move before you’re ready? Dan kun je hier meer informatie downloaden.

 

MENU
Contact
info@twst.nl 035 7600 460