Menu

Nieuwe samenwerking TWST & Skillstown

12 november 2020

2 minuten

Deel artikel

We geven een radicale draai aan het adviesvak. Wij begrijpen en accepteren dat de wereld om ons heen en die van onze klanten veranderd is en dat deze ontwikkeling blijft doorzetten. Covid-19 heeft deze transformatie in een hogere versnelling gezet. Daarmee is een andere behoefte en noodzaak aan ondersteuning ontstaan: niet alleen inhoudelijk maar ook in uitvoering.

Skills veranderen, competenties veranderen en de leerbehoefte doet dat ook. Steeds beter presteren vraagt om een continu lerende houding. Een leven lang leren, ontwikkelen en verbeteren is uitgangspunt. Het leerplatform van Skillstown, de grootste online opleider van Nederland met meer dan 1.000 organisaties, speelt op deze behoefte en noodzaak in. Het formuleren van ambitieuze plannen is niet hetzelfde als iets daadwerkelijk verbeteren en realiseren vinden we bij TWST.

The best of both dankzij nieuwe samenwerking
De strategische samenwerking van TWST met Skillstown biedt onze klanten de ‘best of both worlds’. Een uniek hybride advies- én leermodel. Professionele, prestatiegerichte adviseurs (TWST) én een professioneel online leerplatform (Skillstown).

Het platform wordt volledig op maat ingericht en, indien gewenst, in huisstijl en met eigen branding online gezet. Met voor de gebruiker:

De adviseurs en trainers van TWST begeleiden organisaties bij het creëren van een dynamiek en structuur van blijvend leren en ontwikkelen. Vanaf nu gecombineerd met een online leer- en ontwikkelplatform. Goed voor een mindset die is ingesteld op leren en verbeteren wat weer leidt tot het realiseren van doelen en duurzame resultaten. Een toegevoegde waarde voor medewerkersgeluk en klantwaarde.

Aanstekelijk verbeteren

Wij willen onze klanten inspireren. Door het hebben van een duidelijke visie, opvattingen, en drijfveren weten wij als geen ander hoe je verbetertrajecten begeleidt. En…wij committeren ons aan de geformuleerde doelen en zijn daarop aanspreekbaar.

Intrinsiek prestatiegericht zijn, bereik je alleen als de organisatie effectief wordt bestuurd, een slimme inrichting en werkbare processen heeft, over optimale teameffectiviteit en bovenal aanstekelijk leiderschap beschikt. Die voorwaarden nemen wij samen met jou als klant onder de loep. We geven nieuwe verruimende inzichten en bieden handvatten – ‘Taal & Tools’ voor concrete verandering van mindset en gedrag, gericht op continue verbetering. We hebben daarvoor het zogenaamde BILT model® ontwikkeld.

Die verandering en verbetering jagen wij op een aanstekelijke en energieke manier aan. We inspireren en enthousiasmeren medewerkers om prestatiegericht te gaan werken. In een veilige, betrouwbare en goed georganiseerde werkomgeving.

Verbinden aan klantresultaten

Samen staan we voor duurzame implementatie. We verbinden ons aan doelstellingen en laten ons daarop afrekenen. Daarbij prijzen wij op basis van de toegevoegde waarde en gaan we verder dan gevraagde inspanningen. Geen gemakzuchtig uurtje-factuurtje. We gaan verder dan gevraagde inspanningen.

Co-ondernemerschap

Met commitment het traject samen tot een goed einde te brengen. Op die manier werken we samen met onze klanten: als co-creator, sparringpartner, inspirator en co-ondernemer. Samen gelijkwaardig, samen aan de slag, projectmatig. Een werkwijze waar we beiden oprecht in geloven. Of het nu op locatie is, volledig online of hybride.

MENU
Contact
info@twst.nl 035 7600 460