Menu

Nieuwe vennoot bij TWST: Anja Ringerwöle

13 september 2015

2 minuten

Deel artikel

Vanaf 1 september is Anja Ringerwöle als nieuwe vennoot bij ons aangesloten. We zijn bijzonder blij dat zij ons team met haar karakter en kennis komt versterken. Hieronder een korte introductie van Anja door collega Simon:

Je merkt het al als ze binnen loopt. Speelse en vrolijke blik in de ogen, en vol nieuwsgierigheid. Vooral dat laatste is een sterke drijfveer in haar leven en werk. Altijd op zoek naar vernieuwing en trends in de wereld. Alles willen uitproberen, van nieuwe lekkere producten bij de AH tot nieuwe tools om het onbenutte potentieel bij leiders en teams van professionals aan te boren. 

Juist door haar ongebreidelde nieuwsgierigheid zijn de thema’s waarvoor zij warm loopt veelzijdig; perspectieven als strategie, leiderschap, teamontwikkeling, coaching lopen als een rode draad door haar adviestrajecten. Ze werkt graag “on-site” met klanten. Haar werkwijze kenmerkt zich door haar warme, betrokken en pragmatische houding. En daarbij observeert ze continu scherp en waardevrij; ‘hoe zit iedereen er bij’, ‘welke taal spreekt hun lichaam daarbij’, ‘welke kwaliteiten zitten aan tafel’, ‘wat is het te vermijden thema wat maar niet op tafel komt’, ‘welk duwtje heeft het team nodig om de potentie waar te maken’. Als je met Anja werkt krijg je daarmee als vanzelfsprekend een nieuwe dynamiek, die je veel verwondering, inzichten en positieve beweging gaat opleveren.” 

Voor meer informatie over Anja’s achtergrond en kennis en ervaring, zie dan haar LinkedIn-profiel: https://www.linkedin.com/pub/anja-ringerwöle/6/850/577

 

MENU
Contact
info@twst.nl 035 7600 460