Over TWST

Wij omarmen ambitie en we omarmen het succes. Wij weten als geen ander hoe je succes aanwakkert, hoe je er versnelling in brengt en vooral, hoe je ervan geniet. Want succesvol zijn is het mooiste wat er is. Succes is een voedingsbodem voor groei, voor bloei, voor plezier en voor trots. En dat is precies waar wij onze professie van hebben gemaakt en waar onze toegevoegde waarde voor onze klanten ligt: Met plezier succesvol worden én blijven. Om zo mensen en hun organisaties te laten bloeien. Dat doen we op geheel eigen wijze; Typisch TWST.

Benieuwd wat wij jouw organisatie kunnen bieden? Download hier onze propositie:

Download aanpak TWST

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bijzonder organisatieadvies- en trainingsbureau

 

TWST geeft een radicale draai aan het adviesvak. Wij accepteren en begrijpen dat de wereld van onze klanten is veranderd en dat daarmee de behoefte aan ondersteuning is ontstaan.

Wij geloven namelijk niet in maakbaarheid. Dat organisaties op rationele wijze veranderbaar zijn. Het formuleren van ambitieuze plannen is niet hetzelfde als iets daadwerkelijk verbeteren.

De adviseurs en trainers van TWST leren jouw organisatie goede prestaties te leveren die duurzaam beter zijn. Die jouw klantwaarde vergroten.

 

Aanstekelijk verbeteren

Wij willen daarbij onze klanten inspireren. Door het hebben van een duidelijke visie, opvattingen, en drijfveren weten wij als geen ander hoe verbetertrajecten te begeleiden. En…wij zijn daarop aanspreekbaar.

Prestatiegericht zijn bereik je alleen als de organisatie effectief wordt bestuurd, een slimme inrichting en werkbare processen heeft en over optimale teameffectiviteit en bovenal aanstekelijk leiderschap beschikt. Die voorwaarden nemen wij samen met jou onder de loep. We geven nieuwe en verruimende inzichten en bieden gereedschap voor concrete verandering (van gedrag), gericht op verbetering.

Die verandering en verbetering jagen wij op een aanstekelijke en energieke manier aan. Medewerkers raken geïnspireerd en geënthousiasmeerd om prestatiegericht te gaan werken. In een veilige, betrouwbare en goed georganiseerde werkomgeving.

 

Verbinden aan klantresultaten
Wij staan voor duurzame implementatie. Wij verantwoorden ons voor de behaalde resultaten en laten ons daarop afrekenen.  Daarbij prijzen wij op basis van de toegevoegde waarde. Geen gemakzuchtig uurtje-factuurtje. Zo verschuilen we ons niet achter ‘een opdracht’.

 

Co-ondernemerschap

Voordat wij een opdracht aanvaarden, stimuleren wij onze klanten zichzelf 2 vragen te stellen:

  1. Ben je overtuigd dat TWST echt het beoogde resultaat gaat opleveren?
  2. Heeft TWST voldoende kennis en ervaring in huis?

Met commitment het traject samen tot een goed einde te brengen. Op die manier werken we samen: als co-creator, sparring partner, inspirator en co-ondernemer. Samen gelijkwaardig, samen aan de slag, projectmatig. Een werkwijze waar we beiden oprecht in geloven.

 

Nieuwsgierig
Spreekt je dit aan en wil je meer weten? Schroom niet ons te contacten, dan organiseren we een aanstekelijke afspraak. Bel Dictus Nicolai op 06 53 323 900 mail naar Dictus@twst.nl

Privacyvoorkeur centrum