Menu

Realiseer je ambitie

02 januari 2020

2 minuten

Deel artikel

Het is jouw ambitie om de prestaties van je organisatie continu te verbeteren. Toch blijven ze ondanks goede inspanningen onder de maat. Zonde. Voor de adviseurs en trainers van TWST is geen ambitie te groot. Zij zetten zich in voor organisatietransities en het binnenhalen van grote aanbestedingen. De manier waarop we dat doen levert blije klanten, trotse medewerkers én betere cijfers op. Hierbij een inkijk in onze aanpak.

TWST is al drie jaar op rij FD Gazellen. FD Gazellen is een award die het Financieele Dagblad ieder jaar uitdeelt voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Wij zijn trots op deze prestatie, vooral omdat wij als geen ander weten dat het realiseren van ambities niet altijd even gemakkelijk is.

Wij zijn er omdat 70% van de verbeterprojecten mislukt. Om te laten zien dat organisatieverandering voor jou wél mogelijk is (want dat is het zeker)!

TWST doorbreekt patronen

TWST is een organisatieadvies- en trainingsbureau. Op energieke en aanstekelijke wijze helpen we onze klanten om struikelblokken om te zetten tot duurzame prestatieverbetering. Struikelblokken die waarschijnlijk al helemaal zijn ingesleten in de cultuur en context van een organisatie. Denk bijvoorbeeld aan sturing, rollen, verantwoordelijkheden en relaties. Deze context beïnvloedt het gedrag van jou en je medewerkers sterk. De adviseurs van TWST doorbreken dergelijke patronen.

 

Lerend prestaties verbeteren

Hoe dit in de praktijk werkt? Om prestaties te verbeteren, moeten adviseren en leren hand in hand gaan. Adviseren zonder leren levert geen duurzame prestaties op. Leren zonder adviseren doorbreekt geen ingesleten patronen. Door mee te doen in de organisatie, ontdekken we welke gewoontes doorbroken moeten worden. We begeleiden teams en werken nauw samen met jou. Niet door te praten, maar door daadwerkelijk te doen.

Jouw ambitie is een belangrijke leidraad. Woningcorporatie Rochdale zocht bijvoorbeeld naar manieren om integraal te vernieuwen, zodat haar focus en dienstverlening succesvol kon verschuiven naar het creëren van betere buurten in Amsterdam. We helpen een organisatie om op een andere manier naar haar uitdaging te kijken, om zo tot nieuwe oplossingen te komen. Voorafgaand aan ons traject vragen we je daarom tot in detail over het te behalen resultaat.

Wat is er anders als je straks in 2020 over jouw afdeling loopt? Waaraan zie of hoor je dat, en uit welke teamresultaten leid je dat af?

Scorecards en verbeterborden zijn voorbeelden van instrumenten die we inzetten voor het monitoren en zichtbaar maken van de harde resultaten. Door het visueel maken van je doelen maken we ambities grijpbaar en aanstekelijk.

Realiseer ook jouw ambities in 2020!

Enthousiast geworden? Zoals benoemd: geen ambitie is ons te groot. Onze adviseurs en trainers laten je graag zien hoe aanstekelijk prestatieverbetering kan werken en helpen je om jouw doel voor 2020 te behalen. Bel ons gerust!

Bel ons direct: 0357-7600460

Of laat ons contact met jou opnemen. Vul daarvoor onderstaand formulier in.

Archief Toolbox

MENU
Contact
info@twst.nl 035 7600 460