Tijdelijk gratis scholingstraject:

Werken aan een persoonlijk ontwikkelplan

Volg tijdelijk gratis het scholingstraject
en ga direct aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling

Weten wat je wilt is vaak best lastig, maar in een wereld die steeds verandert wel ontzettend belangrijk. 

Wat wil ik, wat kan ik en hoe kan ik dat bereiken? Het zijn vragen waar je niet zomaar een antwoord op hebt. Gelukkig kan een duidelijk plan je ontzettend helpen met je persoonlijk ontwikkeling. Een ontwikkelplan geeft inzicht in wat je wilt en hoe je plannen concreet maakt.

In dit tijdelijk gratis scholingstraject ga je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en leren we je om van plannen concrete doelen te maken. Jouw pad te plaveien op weg naar jouw succes. Wel zo prettig, want dan kun je er ook echt mee aan de slag. Er zijn slechts 200 plaatsen beschikbaar. 

Je kunt dit traject, t.w.v. €695, tijdelijk gratis volgen dankzij de NL Leert Door* subsidie. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Na de cursus “Werken aan een persoonlijk ontwikkelplan” weet je meer over

 

  • Snellezen
  • Timemanagement
  • Feedback geven
  • Het flexibele brein
  • Hoe je een toponderhandelaar wordt
  • Persoonlijk leiderschap

Vragen over persoonlijke ontwikkeling? We helpen je graag verder!

180122_5267 Dictus

Dictus helpt je graag met het bepalen welk traject het beste bij jou past

* De overheid biedt de mogelijkheid om een gratis ontwikkeltraject op maat te volgen via de subsidie NL Leert Door. In augustus 2020 stelde ze al €50 miljoen beschikbaar, en sinds december is er weer subsidie voor 50.000 nieuwe trajecten. Nederlandse werkenden, zzp’ers en werkzoekenden kunnen gratis gebruikmaken van deze regeling. Ga je voor een scholingstraject bij TWST, dan regelen we alles rondom de subsidieaanvraag voor je. Zo begin je zonder zorgen aan je scholingstraject. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus meld je snel via deze pagina aan als je aan de slag wilt met deze scholing.

Voor wie is het traject Fit voor de toekomst?

Het scholingstraject is voor iedereen die antwoord wil op de vragen ‘Wat wil ik?’, ‘Wat kan ik?’ en ‘Welke stappen moet ik daarvoor ondernemen?’. Voor iedereen die werk zoekt, werkt heeft of nieuwe opdrachten zoekt. Voor iedereen die met plezier succesvol wil worden en blijven. Ben je net gestart in een leidinggevende rol, dan leer je binnen dit scholingsprogramma ook enkele vaardigheden die je daarbij goed kan gebruiken.

Inhoud van de cursus werken aan je persoonlijke ontwikkeling

Na het volgen van deze cursus weet je meer over onder andere:
– Snellezen
– Timemanagement
– Feedback geven
– Het flexibele brein
– Hoe je een toponderhandelaar wordt
– Persoonlijk leiderschap

Programma

Tijdens dit programma leer je welke stappen je moet nemen om je doelen te bereiken. Je begint met het bepalen van die doelen om er vervolgens mee aan de slag te kunnen. Je leert of ze realistisch zijn en ontwikkelt vaardigheden om die doelen te bereiken. Je krijgt bijvoorbeeld meer informatie over communicatie hulpmiddelen, effectieve samenwerking, brainstormen en mindmappen.

Scholingsvorm

Het studietraject ‘Werken aan persoonlijk ontwikkelplan’ vindt grotendeels online plaats door middel van webinars, e-learning en literatuur. Je voert daarnaast ook praktijk- en huiswerkopdrachten uit.

Periodiek bieden we virtuele persoonlijke begeleiding aan. Je kan ook contact leggen met andere ‘studiegenoten’. Met regelmaat zijn er webinars waar je jouw eigen vragen kan stellen en andere leergierigen ‘ontmoet’. Wel zo gezellig. Op die manier breng je niet alleen je eigen kwaliteiten in kaart maar leer je ook weer van de ander.

Studieniveau

Hoger onderwijs 

Studieduur 

Dit scholingstraject is van overzichtelijke duur. 
Het traject heeft een studiebelasting van ongeveer 16 uur en duurt minimaal 1 maand. 

Bewijs van afronding 

Bij succesvolle afronding van het programma ontvang je een TWST School Certificaat. Dit certificaat kun je toevoegen aan je CV en bijvoorbeeld LinkedIn als bewijs van je kwaliteiten.

Kosten en aanmelding

Aan dit traject zijn dankzij de subsidie NL Leert Door tijdelijk geen kosten verbonden. Wij regelen de subsidieaanvraag voor je. Zo hoef jij nergens aan te denken en kun je gratis met je favoriete traject aan de slag! Meld je snel aan, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Vragen? We helpen je graag verder!

180122_5267 Dictus

Dictus helpt je graag met het bepalen welk traject het beste bij jou past