Gratis scholingstraject:

Fit voor de toekomst

Volg gratis het scholingstraject
"Fit voor de toekomst"

Als alles goed gaat, gaan fysieke en mentale gezondheid hand in hand. Zorgen over je baan, privéomstandigheden en een gebrek aan tijd om te sporten gooien alleen regelmatig roet in het eten. Gelukkig zijn er manieren waarop jij ervoor kunt zorgen dat je binnen je werk lichamelijk en mentaal vitaal blijft. Wel zo fijn als je succesvol en gelukkig aan het werk wilt blijven.

Tijd om daar mee aan de slag te gaan! In dit scholingstraject maak je kennis met een aantal van deze manieren en leren we je hoe je fit en vitaal de toekomst in kunt. Je kunt dit traject, t.w.v. €1250,- tijdelijk gratis volgen dankzij de NL Leert Door* subsidie.

Na de cursus weet je meer over

  • Het aanbrengen van werk- en privébalans
  • Een gezond en bewust eetpatroon
  • Ontspanningsoefeningen bij stress
  • Hoe je in je kracht komt te staan
  • Hoe je zelf werkgeluk creëert

Vragen? We helpen je graag verder!

180122_5267 Dictus

Dictus helpt je graag met het bepalen welke traject het beste bij jou past

Kansrijk aan de slag

* De overheid biedt de mogelijkheid om een gratis ontwikkeltraject op maat te volgen via de subsidie NL Leert Door. In augustus 2020 stelde ze al €50 miljoen beschikbaar, en sinds december is er weer subsidie voor 50.000 nieuwe trajecten. Nederlandse werkenden, zzp’ers en werkzoekenden kunnen gratis gebruikmaken van deze regeling. Ga je voor een scholingstraject bij TWST, dan regelen we alles rondom de subsidieaanvraag voor je. Zo begin je zonder zorgen aan je scholingstraject. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus meld je snel via deze pagina aan als je aan de slag wilt met deze scholing.

Voor wie is het traject Fit voor de toekomst?

Het scholingstraject ‘Fit voor de toekomst’ is voor iedereen die wil leren hoe je fysiek en mentaal aan jezelf kunt blijven werken en een burn-out kunt voorkomen.

Inhoud van de cursus

Na het volgen van deze cursus weet je meer over onder andere:
– Het aanbrengen van werk- en privébalans
– Een gezond en bewust eetpatroon
– Ontspanningsoefeningen bij stress
– Hoe je in je kracht komt te staan
– Hoe je zelf werkgeluk creëert

Programma

Tijdens dit programma leer je hoe je ervoor kunt zorgen dat je zowel geestelijk als lichamelijk goed in je vel komt te zitten. Dat zit wel zo lekker. Je onderzoekt de manieren om stress te verminderen, hoe je werkgeluk creëert en welke communicatie hulpmiddelen je daarbij kunt gebruiken. Na afronding van dit scholingstraject ben je fysiek en mentaal vitaal. Op weg naar succes en een goede uitgangspositie op de arbeidsmarkt.

Studieduur 

Dit scholingstraject is van overzichtelijke duur. 
Het traject heeft een studiebelasting van ongeveer 16 uur en duurt minimaal 1 maand. 

Scholingsvorm

Het studietraject ‘Fit voor de toekomst’ vindt grotendeels online plaats door middel van webinars, e-learning en literatuur. Je voert daarnaast ook praktijk- en huiswerkopdrachten uit.

Periodiek bieden we virtuele persoonlijke begeleiding aan. Wel zo gezellig. Je kan ook contact leggen met andere ‘studiegenoten’. Op die manier breng je niet alleen je eigen kwaliteiten in kaart maar leer je ook weer van de ander.

Studieniveau

Hoger onderwijs 

Bewijs van afronding 

Bij succesvolle afronding van het programma ontvang je een TWST School Certificaat. Dit certificaat kun je toevoegen aan je CV en bijvoorbeeld LinkedIn als bewijs van je kwaliteiten.

Kosten en aanmelding

Aan dit traject zijn dankzij de subsidie NL Leert Door tijdelijk geen kosten verbonden. Meld je je aan via TWST, dan regelen wij de subsidieaanvraag voor je. Zo hoef jij nergens aan te denken en kun jij je straks volledig storten op je favoriete scholingstraject.

Vragen? We helpen je graag verder!

180122_5267 Dictus

Dictus helpt je graag met het bepalen welke traject het beste bij jou past

Privacyvoorkeur centrum