Gratis scholingstraject:

Impact maken

Volg gratis het scholingstraject
"Impact maken"

Hoe ga jij om met lastige situaties? Heb jij het idee dat je wordt gehoord, of ga je lastige gesprekken liever uit de weg?

Na afloop van het scholingstraject ‘Impact maken’ kun je effectief omgaan met (lastige) gesprekssituaties. Je leert conflicteren hanteren en contexten doorzien. Zo kun je straks op een positieve manier het gedrag van mensen beïnvloeden terwijl je dicht bij jezelf blijft.

Je kunt dit traject (t.w.v. €1250,-) dankzij de NL Leert Door* subsidie tijdelijk gratis volgen.

Na de cursus weet je meer over

  • Hoe je jezelf professioneel presenteert in een virtuele omgeving
  • Hoe je jezelf presenteert in een fysieke omgeving
  • Hoe je effectief omgaat met lastige (gespreks)situaties

Vragen? We helpen je graag verder!

180122_5267 Dictus

Dictus helpt je graag met het bepalen welke traject het beste bij jou past

Kansrijk aan de slag

* De overheid biedt de mogelijkheid om een gratis ontwikkeltraject op maat te volgen via de subsidie NL Leert Door. In augustus 2020 stelde ze al €50 miljoen beschikbaar, en sinds december is er weer subsidie voor 50.000 nieuwe trajecten. Nederlandse werkenden, zzp’ers en werkzoekenden kunnen gratis gebruikmaken van deze regeling. Ga je voor een scholingstraject bij TWST, dan regelen we alles rondom de subsidieaanvraag voor je. Zo begin je zonder zorgen aan je scholingstraject. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus meld je snel via deze pagina aan als je aan de slag wilt met deze scholing.

Voor wie is het traject Impact maken?

Het scholingstraject ‘Impact maken’ is voor iedereen die in fysieke en online gesprekken indruk wil kunnen maken. Voor iedereen die hiermee kansen op de arbeidsmarkt wil vergroten, of (weer) meer nieuwe opdrachten aan wil trekken. Ben je net gestart in een leidinggevende rol dan leer je hier ook enkele vaardigheden die je daarbij goed kan gebruiken.

Inhoud van de cursus

Na het volgen van deze cursus weet je meer over onder andere:
– Hoe je jezelf professioneel presenteert in een virtuele omgeving
– Hoe je jezelf presenteert in een fysieke omgeving
– Hoe je effectief omgaat met lastige (gespreks)situaties

Programma

Met dit scholingstraject leer je effectief omgaan met lastige (gespreks)situaties. Je leert integer en met zelfvertrouwen om je doel in een gesprek en binnen samenwerkingen te bereiken. Je leert hoe je verbindend vermogen creëert, hoe je presenteert als een pro, bewust online werkt en meer over goed werkgever- en werknemersschap. Na afloop van het traject weet je hoe je op een positieve manier gedrag van mensen kunt beïnvloeden.

Scholingsvorm

Het studietraject ‘Impact maken’ vindt grotendeels online plaats door middel van webinars en e-learning. Je voert daarnaast ook praktijk- en huiswerkopdrachten uit.

Periodiek bieden we virtuele persoonlijke begeleiding aan. Je kan ook contact leggen met andere ‘studiegenoten’. Met regelmaat zijn er webinars waar je jouw eigen vragen kan stellen en andere leergierigen ‘ontmoet’. Wel zo gezellig. Op die manier breng je niet alleen je eigen kwaliteiten in kaart maar leer je ook weer van de ander.

Studieniveau

Hoger onderwijs 

Studieduur 

Dit scholingstraject is van overzichtelijke duur.
Het traject heeft een studiebelasting van ongeveer 16 uur en duurt minimaal 1 maand.

Bewijs van afronding 

Bij succesvolle afronding van het programma ontvang je een TWST School Certificaat. Dit certificaat kun je toevoegen aan je CV en bijvoorbeeld LinkedIn als bewijs van je kwaliteiten.

Kosten en aanmelding

Aan dit traject zijn dankzij de subsidie NL Leert Door tijdelijk geen kosten verbonden. Meld je je aan via TWST, dan regelen wij de subsidieaanvraag voor je. Zo hoef jij nergens aan te denken en kun jij je straks volledig storten op je favoriete scholingstraject.

Vragen? We helpen je graag verder!

180122_5267 Dictus

Dictus helpt je graag met het bepalen welke traject het beste bij jou past

Privacyvoorkeur centrum