Gratis scholingstraject:

Inzicht in mijn kwaliteiten

Volg gratis het scholingstraject
"Inzicht in mijn kwaliteiten"

Wil jij (beter) weten waar jouw kwaliteiten liggen?

Misschien ben je in één ding heel goed, of weet je van heel veel een beetje. Met dit kortlopende scholingstraject ontdek je waar je goed in bent, hoe je dit optimaal benut en waar je beter in kunt worden. Zo kun jij weer vol vertrouwen aan de slag met wat je leuk vindt en vergroot je de kansen op je eigen succes en/of jouw positie op de arbeidsmarkt.

Tijd om daar mee aan de slag te gaan! In dit scholingstraject maak je kennis met een aantal van deze manieren en leren we je hoe je fit en vitaal de toekomst in kunt. Je kunt dit traject, t.w.v. €1250,- tijdelijk gratis volgen dankzij de NL Leert Door* subsidie.

Na de cursus weet je meer over

  • Je eigen kwaliteiten
  • Zelfleiderschap
  • De juiste skills voor een baan
  • De teamrollen van Belbin
  • Tips voor een succesvolle werktoekomst

Vragen? We helpen je graag verder!

180122_5267 Dictus

Dictus helpt je graag met het bepalen welke traject het beste bij jou past

Kansrijk aan de slag

* De overheid biedt de mogelijkheid om een gratis ontwikkeltraject op maat te volgen via de subsidie NL Leert Door. In augustus 2020 stelde ze al €50 miljoen beschikbaar, en sinds december is er weer subsidie voor 50.000 nieuwe trajecten. Nederlandse werkenden, zzp’ers en werkzoekenden kunnen gratis gebruikmaken van deze regeling. Ga je voor een scholingstraject bij TWST, dan regelen we alles rondom de subsidieaanvraag voor je. Zo begin je zonder zorgen aan je scholingstraject. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus meld je snel via deze pagina aan als je aan de slag wilt met deze scholing.

Voor wie is het traject Inzicht in mijn kwaliteiten?

Het scholingstraject ‘Inzicht in mijn kwaliteiten’ is voor iedereen die wil weten waar hij of zij goed in is. Die wil weten hoe je deze kwaliteiten kan benutten en waar mogelijkheden voor verbeteringen zijn. Ben je net gestart in een leidinggevende rol dan leer je hier ook enkele vaardigheden die je daarbij goed kan gebruiken.

Inhoud van de cursus

Na het volgen van deze cursus weet je meer over onder andere:
– Je eigen kwaliteiten
– Zelfleiderschap
– De juiste skills voor een baan
– De teamrollen van Belbin
– Tips voor een succesvolle werktoekomst

Programma

Met dit programma leer je reflecteren op de (non)effectiviteit van je eigen gedrag. Je ziet wat er goed gaat, maar ook waar je kunt verbeteren om beter te worden in je (toekomstige) werk. Je leert op een effectieve manier communiceren. Daarbij kijk je naar de effectiviteit van je eigen gedrag in de interactie en samenwerking met anderen.

Je weet na afronding van het programma waar je goed in bent en kunt daarmee je positie op de arbeidsmarkt verstevigen. Een goede fundering dus. Ook weet je waar je nog niet zo goed in bent en waar je kunt verbeteren.

Scholingsvorm

Het studietraject ‘Inzicht in mijn kwaliteiten’ vindt grotendeels online plaats door middel van webinars en e-learning. Je voert daarnaast ook praktijk- en huiswerkopdrachten uit.

Periodiek bieden we virtuele persoonlijke begeleiding aan. Je kan ook contact leggen met andere ‘studiegenoten’. Met regelmaat zijn er webinars waar je jouw eigen vragen kan stellen en andere leergierigen ‘ontmoet’. Wel zo gezellig. Op die manier breng je niet alleen je eigen kwaliteiten in kaart maar leer je ook weer van de ander.

Studieniveau

Hoger onderwijs 

Studieduur 

Dit scholingstraject is van overzichtelijke duur. 
Het traject heeft een studiebelasting van ongeveer 16 uur en duurt minimaal 1 maand. 

Bewijs van afronding 

Bij succesvolle afronding van het programma ontvang je een TWST School Certificaat. Dit certificaat kun je toevoegen aan je CV en bijvoorbeeld LinkedIn als bewijs van je kwaliteiten.

Kosten en aanmelding

Aan dit traject zijn dankzij de subsidie NL Leert Door tijdelijk geen kosten verbonden. Meld je je aan via TWST, dan regelen wij de subsidieaanvraag voor je. Zo hoef jij nergens aan te denken en kun jij je straks volledig storten op je favoriete scholingstraject.

Vragen? We helpen je graag verder!

180122_5267 Dictus

Dictus helpt je graag met het bepalen welke traject het beste bij jou past

Privacyvoorkeur centrum