Gratis scholingstraject:

Solliciteren kun je leren

Volg gratis het scholingstraject
"Solliciteren kun je leren "

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan maar weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken? Wil je wel graag solliciteren maar voerde je je laatste sollicitatiegesprek echt jaren geleden en ben je een beetje roestig? Als je goed beslagen ten ijs wilt komen en met succes wilt solliciteren, dan is het scholingstraject ‘Solliciteren kun je leren’ wat voor jou.

Tijd om daar mee aan de slag te gaan! In dit scholingstraject maak je kennis met een aantal van deze manieren en leren we je hoe je fit en vitaal de toekomst in kunt. Je kunt dit traject, t.w.v. €1250,- tijdelijk gratis volgen dankzij de NL Leert Door* subsidie.

Na de cursus weet je meer over

  • Het belang van je netwerk
  • Succesvol online solliciteren
  • Professioneel pitchen
  • Hoe je alles uit je sollicitatiegesprek haalt

Vragen? We helpen je graag verder!

180122_5267 Dictus

Dictus helpt je graag met het bepalen welke traject het beste bij jou past

Kansrijk aan de slag

* De overheid biedt de mogelijkheid om een gratis ontwikkeltraject op maat te volgen via de subsidie NL Leert Door. In augustus 2020 stelde ze al €50 miljoen beschikbaar, en sinds december is er weer subsidie voor 50.000 nieuwe trajecten. Nederlandse werkenden, zzp’ers en werkzoekenden kunnen gratis gebruikmaken van deze regeling. Ga je voor een scholingstraject bij TWST, dan regelen we alles rondom de subsidieaanvraag voor je. Zo begin je zonder zorgen aan je scholingstraject. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus meld je snel via deze pagina aan als je aan de slag wilt met deze scholing.

Voor wie is het traject Solliciteren kun je leren?

Het scholingstraject ‘Solliciteren kun je leren’ is voor iedereen die een nieuwe uitdaging zoekt, of dat nu binnen of buiten de eigen organisatie is. Voor iedereen die de kansen op de arbeidsmarkt wil vergroten door extra kennis op te doen.

Inhoud van de cursus

Na het volgen van deze cursus weet je meer over:
– Het belang van je netwerk
– Succesvol online solliciteren
– Professioneel pitchen
– Hoe je alles uit je sollicitatiegesprek haalt

Programma

Met dit scholingsprogramma leer je hoe succesvol solliciteert. Van je gespreksvaardigheden tot je LinkedInprofiel; we nemen het in dit traject allemaal mee. Je leert onder andere hoe je effectief communiceert, zakelijk schrijft, hoe je in 5 stappen een optimaal LinkedIn profiel creëert en hoe je alles –maar dan ook echt alles- uit een sollicitatiegesprek haalt. Na dit traject zet jij jezelf neer als de kansrijke kandidaat die je bent. En dat allemaal vanuit huis.

Studieduur

Dit scholingstraject is van overzichtelijke duur.
Het traject heeft een studiebelasting van ongeveer 16 uur en duurt minimaal 1 maand.

Scholingsvorm

Het enige wat je nodig hebt voor dit programma is pen, papier, een beetje tijd, een computer en een gezonde dosis motivatie. De scholing is opgebouwd uit gevarieerde modules met e-learning, webinars en literatuur wat maakt dat het hele traject online te volgen is.

Periodiek bieden we virtuele persoonlijke begeleiding aan. Je kan ook contact leggen met andere ‘studiegenoten’. Met regelmaat zijn er webinars waar je jouw eigen vragen kan stellen en andere leergierigen ‘ontmoet’. Wel zo gezellig. Op die manier breng je niet alleen je eigen kwaliteiten in kaart maar leer je ook weer van de ander.

Studieniveau

Hoger onderwijs

Bewijs van afronding

Bij succesvolle afronding van het programma ontvang je een TWST School Certificaat. Dit certificaat kun je toevoegen aan je CV en bijvoorbeeld LinkedIn als bewijs van je kwaliteiten.

Kosten en aanmelding

Aan dit traject zijn dankzij de subsidie NL Leert Door tijdelijk geen kosten verbonden. Meld je je aan via TWST, dan regelen wij de subsidieaanvraag voor je. Zo hoef jij nergens aan te denken en kun jij je straks volledig storten op je favoriete scholingstraject.

Vragen? We helpen je graag verder!

180122_5267 Dictus

Dictus helpt je graag met het bepalen welke traject het beste bij jou past

Privacyvoorkeur centrum