Fit voor de toekomst

Ontdek hoe je lichamelijk én mentaal fit kunt blijven

Als alles goed gaat, gaan fysieke en mentale gezondheid hand in hand. Zorgen vanuit je baan en privéomstandigheden gooien alleen regelmatig roet in het eten. Hoe zorg je ervoor dat jij dan toch je ambities blijft realiseren? Er zijn manieren waarmee je ervoor kunt zorgen dat je lichamelijk en mentaal vitaal blijft. Nu én in de toekomst.

Tijd dus om daar samen met je coach mee aan de slag te gaan. In dit opleidingstraject maak je kennis met een aantal van deze manieren en ga je fit de toekomst in.

Na de cursus weet je meer over

  • Het aanbrengen van werk- en privébalans
  • Een gezond en bewust eetpatroon
  • Ontspanningsoefeningen bij stress
  • Hoe je in je kracht komt te staan
  • Hoe je zelf werkgeluk creëert

Deze opleiding kost 1.000 euro. Maak je gebruik van het STAP-Budget? Dan volg je deze opleiding geheel kosteloos! Inclusief vier persoonlijke coachingsgesprekken met een van onze coaches en toegang tot het materiaal in onze online leeromgeving. Leer en ontwikkel jezelf in je eigen tempo, waar en wanneer jij dat wil.

Vragen? We helpen je graag verder!

Kristel

Kristel helpt je graag met het bepalen welk traject het beste bij jou past

Aanmelden voor deze opleiding doe je nu nog makkelijker via ons nieuwe online leerplatform; TWST Online. Bekijk deze en andere opleidingen en meld je direct aan.

Voor wie is het traject Fit voor de toekomst?

De opleiding ‘Fit voor de toekomst’ is voor iedereen die wil leren hoe je fysiek en mentaal aan jezelf kunt blijven werken en een burn-out kunt voorkomen.

Inhoud van de cursus

Na het volgen van deze cursus weet je meer over onder andere:
– Het aanbrengen van werk- en privébalans
– Een gezond en bewust eetpatroon
– Ontspanningsoefeningen bij stress
– Hoe je in je kracht komt te staan
– Hoe je zelf werkgeluk creëert

De opleiding

Tijdens dit programma leer je hoe je ervoor kunt zorgen dat je zowel geestelijk als lichamelijk goed in je vel komt te zitten. Dat zit wel zo lekker.

Je onderzoekt de manieren om in je werk stress te verminderen, hoe je werkgeluk creëert en welke communicatiehulpmiddelen je daarbij kunt gebruiken. Na afronding van dit scholingstraject ben je fysiek en mentaal vitaal.

Studieduur 

Dit scholingstraject is van overzichtelijke duur. 
Het traject heeft een studiebelasting van ongeveer 16 uur en duurt minimaal 1 maand. 

Scholingsvorm

‘Fit voor de toekomst’ vindt grotendeels online plaats door middel van webinars, e-learning en literatuur. Je voert daarnaast ook praktijk- en huiswerkopdrachten uit.

Het grootste deel van de opleiding doe je samen met je coach. Periodiek bieden we virtuele persoonlijke begeleiding aan. Je kan ook contact leggen met andere ‘studiegenoten’. Op die manier breng je niet alleen je eigen kwaliteiten in kaart maar leer je ook weer van de ander.

Studieniveau

Hoger onderwijs 

Bewijs van afronding 

Bij succesvolle afronding van het programma ontvang je een TWST School Certificaat.

Kosten en aanmelding

De opleiding is inclusief coaching te volgen voor € 1.000,-. Wil je toch liever zonder extra ondersteuning aan de slag? Schrijf je dan in zonder coaching.

Vragen? We helpen je graag verder!

Kristel

Kristel helpt je graag met het bepalen welk traject het beste bij jou past

Privacyvoorkeur centrum