Inzicht in mijn kwaliteiten

Wil jij alles uit je kwaliteiten halen?

Misschien ben je in één ding heel goed, of weet je van heel veel een beetje. Met deze opleiding ontdek je waar je goed in bent, hoe je dit in je werk optimaal benut en waar je beter in kunt worden. Dat doe je samen met je coach.  

Zo kun jij weer vol vertrouwen aan de slag met wat je leuk vindt in je werk en vergroot je samen met je coach de kansen op je eigen succes en/of jouw positie op de arbeidsmarkt. 

Na de opleiding “inzicht in mijn kwaliteiten” heb je meer inzicht in:

  • Je eigen kwaliteiten
  • Zelfleiderschap
  • De juiste skills voor een baan
  • De teamrollen van Belbin
  • Tips voor een succesvolle werktoekomst

Deze opleiding kost 1.000 euro. Maak je gebruik van het STAP-Budget? Dan volg je deze opleiding geheel kosteloos! Inclusief vier persoonlijke coachingsgesprekken met een van onze coaches en toegang tot het materiaal in onze online leeromgeving. Leer en ontwikkel jezelf in je eigen tempo, waar en wanneer jij dat wil.

Vragen? We helpen je graag verder!

Kristel

Kristel helpt je graag met het bepalen welk traject het beste bij jou past

Aanmelden voor deze opleiding doe je nu nog makkelijker via ons nieuwe online leerplatform; TWST Online. Bekijk deze en andere opleidingen, en meld je direct aan.

Voor wie is het traject Inzicht in mijn kwaliteiten?

De opleiding ‘Inzicht in mijn kwaliteiten’ is voor iedereen die zichzelf wil blijven ontwikkelen. Voor iedereen die wil weten hoe je de eigen kwaliteiten kan benutten en waar mogelijkheden voor verbeteringen liggen. Zo haal je het optimale uit jezelf.

Ben je net gestart in een leidinggevende rol? Dan leer je extra vaardigheden die je goed kunt gebruiken.

Inhoud van de cursus

Na het volgen van deze cursus weet je meer over onder andere:
– Je eigen kwaliteiten
– Zelfleiderschap
– De juiste skills voor een baan
– De teamrollen van Belbin
– Hoe je klaar bent voor een succesvolle werktoekomst

Programma

Je leert reflecteren op de (non)effectiviteit van je eigen gedrag. Je ziet wat er goed gaat, maar ook waar je kunt verbeteren om beter te worden in je (toekomstige) werk. Je leert op een effectieve manier communiceren. Daarbij kijk je naar de effectiviteit van je eigen gedrag in de interactie en samenwerking met anderen.

Je weet na afronding van het programma waar je goed in bent en kunt daarmee je positie in je werk en op de arbeidsmarkt verstevigen. Een goede fundering dus.

Studieniveau

Hoger onderwijs 

Studieduur 

Dit scholingstraject is van overzichtelijke duur. 
Het traject heeft een studiebelasting van ongeveer 16 uur en duurt minimaal 1 maand. 

Over deze opleiding

Het programma van ‘Inzicht in mijn kwaliteiten’ vindt grotendeels online plaats door middel van webinars en e-learning. Je voert daarnaast ook praktijk- en huiswerkopdrachten uit.

Je volgt een groot deel van de opleiding samen met je coach, maar kunt ook contact leggen met andere ‘studiegenoten’. Met regelmaat zijn er webinars waar je jouw eigen vragen kan stellen en andere leergierigen ‘ontmoet’. Wel zo gezellig, toch? Op die manier breng je niet alleen je eigen kwaliteiten in kaart maar leer je ook weer van de ander.

Scholingsvorm

Het studietraject ‘Inzicht in mijn kwaliteiten’ vindt grotendeels online plaats door middel van webinars en e-learning. Je voert daarnaast ook praktijk- en huiswerkopdrachten uit.

Periodiek bieden we virtuele persoonlijke begeleiding aan. Je kan ook contact leggen met andere ‘studiegenoten’. Met regelmaat zijn er webinars waar je jouw eigen vragen kan stellen en andere leergierigen ‘ontmoet’. Wel zo gezellig. Op die manier breng je niet alleen je eigen kwaliteiten in kaart maar leer je ook weer van de ander.

Bewijs van afronding 

Bij succesvolle afronding van het programma ontvang je een TWST School Certificaat. Dit certificaat kun je toevoegen aan je CV en bijvoorbeeld LinkedIn als bewijs van je kwaliteiten.

Kosten en aanmelding

De opleiding is inclusief coaching te volgen voor € 1.000,-. Wil je toch liever zonder extra ondersteuning aan de slag? Schrijf je dan in zonder coaching.

Vragen? We helpen je graag verder!

Kristel

Kristel helpt je graag met het bepalen welk traject het beste bij jou past

Privacyvoorkeur centrum