Werken aan een persoonlijk ambitieplan

Aan de slag met je ambities

Beter worden willen we vaak allemaal. Sneller, leuker, ambitieuzer, nog efficiënter in het werk dat we al doen. Maar was als dat nog even niet lukt? Wat als je nadenkt over substantiële vragen als: ‘Wat wil ik, wat kan ik en hoe kan ik dat bereiken?’. Het zijn vragen waar je namelijk niet zomaar een antwoord op hebt. Een duidelijk plan met heldere stappen kan dan ontzettend helpen je ambities te realiseren. Je dromen waar te maken. Een ambitieplan brengt je waar je naartoe wilt. Of dat nou een nieuwe positie, een beter begrip van je collega’s of meer zelfkennis is.   

In dit traject werk je samen met een coach aan je persoonlijke ontwikkeling. We leren je hoe je van plannen concrete doelen maakt. We plaveien samen met jou de weg naar succes, zodat je er alleen nog overheen hoeft te rijden.  

Na de cursus “Werken aan een persoonlijk ontwikkelplan” weet je meer over

 

  • Snellezen
  • Timemanagement
  • Feedback geven
  • Het flexibele brein
  • Hoe je een toponderhandelaar wordt
  • Persoonlijk leiderschap

Deze opleiding kost 1.000 euro. Maak je gebruik van het STAP-Budget? Dan volg je deze opleiding geheel kosteloos! Inclusief vier persoonlijke coachingsgesprekken met een van onze coaches en toegang tot het materiaal in onze online leeromgeving. Leer en ontwikkel jezelf in je eigen tempo, waar en wanneer jij dat wil.

Vragen over persoonlijke ontwikkeling? We helpen je graag verder!

Kristel

Kristel helpt je graag met het bepalen welk traject het beste bij jou past

Aanmelden voor deze opleiding doe je nu nog makkelijker via ons nieuwe online leerplatform; TWST Online. Bekijk deze en andere opleidingen en meld je direct aan.

Voor wie is het traject Werken aan een persoonlijk ambitieplan?

Deze opleiding is voor iedereen die antwoord wil op de vragen ‘Wat wil ik?’, ‘Wat kan ik?’ en ‘Welke stappen moet ik daarvoor ondernemen?’. Voor iedereen die volop in zijn werk zit en nieuwe uitdagingen zoekt. Voor iedereen die met plezier succesvol wil worden en blijven.

Ben je net gestart in een leidinggevende rol, dan leer je binnen deze opleiding ook vaardigheden die je daarbij goed kunt gebruiken.

Inhoud van de cursus werken aan je persoonlijke ontwikkeling

Na het volgen van deze cursus weet je meer over onder andere:
– Snellezen
– Timemanagement
– Feedback geven
– Het flexibele brein
– Hoe je een toponderhandelaar wordt
– Persoonlijk leiderschap

Programma

Tijdens deze opleiding leer je welke stappen je moet nemen om je doelen te bereiken. Je stelt je doelen vast en bepaalt samen met je coach hoe je daar wilt komen. Je ontdekt welke doelen realistisch zijn en ontwikkelt vaardigheden om die doelen te bereiken. Je krijgt bijvoorbeeld meer informatie over communicatie-hulpmiddelen en effectieve samenwerking, brainstormen en mindmappen.

Scholingsvorm

Het studietraject ‘Werken aan een ambitieplan’ vindt grotendeels online plaats door middel van webinars, e-learning en literatuur. Je voert daarnaast ook praktijk- en huiswerkopdrachten uit.

Periodiek bieden we virtuele persoonlijke begeleiding aan. Je kan ook contact leggen met andere ‘studiegenoten’. Met regelmaat zijn er webinars waar je jouw eigen vragen kan stellen en andere leergierigen ‘ontmoet’. Wel zo gezellig, toch? Op die manier breng je niet alleen je eigen kwaliteiten in kaart maar leer je ook weer van de ander.

Studieniveau

Hoger onderwijs

Studieduur

Dit scholingstraject is van overzichtelijke duur. Het traject heeft een studiebelasting van ongeveer 16 uur en duurt minimaal 1 maand.

Bewijs van afronding

Bij succesvolle afronding van het programma ontvang je een TWST School Certificaat.

Kosten en aanmelding

De opleiding is inclusief coaching te volgen voor € 1.000,-. Wil je toch liever zonder extra ondersteuning aan de slag? Schrijf je dan in zonder coaching.

Vragen? We helpen je graag verder!

Kristel

Kristel helpt je graag met het bepalen welk traject het beste bij jou past

Privacyvoorkeur centrum