Opleidingen en Trainingen

Opleidingen voor professioneel Nederland

Wij bieden alles wat jij nodig hebt. Leerzame, compacte opleidingen gericht op jou en jouw talenten. Met een online platform dat jou helpt je stevig en professioneel neer te zetten. Staan voor wat jij wilt en wat jij kan. Zodat jij jouw ambities weet waar te maken. Met plezier succesvol worden en blijven is ons motto voor jou.

Geheel online met persoonlijke begeleiding en coaching helpen we je vooruit op de arbeidsmarkt. We sluiten aan bij jouw huidige werksituatie. Vandaaruit gaan we aan de slag met jouw toekomst. Al doende leren we je stappen te nemen in jouw eigen ambitieplan, soms met vallen, maar veel meer (op)staan en voorwaarts.

Bekijk onze opleidingen en schrijf je direct in op onze vernieuwde scholingssite twstonline.nl.

Op zoek naar een online twist voor jouw team?

Wij begeleiden intensieve verandertrajecten waarbij we in het werk aan de slag gaan met de gewenste gedragsverandering. Ter ondersteuning van dit al doende leren, zetten we gedurende onze trajecten korte Masterclasses in die onze klanten helpen de eigen vaardigheden als leidinggevende uit te dagen.

Het is ons doel alle leidinggevenden van Nederland de kans te bieden om hun ambities te realiseren. Daarom is het nu mogelijk om onze TWST Masterclasses online te volgen.

In onze Masterclasses ga je je vaardigheden als leider verder ontwikkelen.  Ben je nog niet bekend met TWST? Geen probleem, onze Online Masterclasses zijn voor alle leiders van Nederland.

Privacyvoorkeur centrum