Menu

Twee nieuwe TWST-ers!

01 november 2018

2 minuten

Deel artikel

Nadat ze zich beiden al een tijdje hebben ingezet voor TWST, zijn Babette Povel-Meier en Marc Treling vanaf vandaag, 1 november, nu ook vennoten. TWST is ontzettend blij met de uitbreiding van haar team! Lees meer over Babette en Marc en hun keuze voor TWST in het interview dat zij gaven aan Consultancy.nl

“Misschien heb je ons al gezien bij een van onze trajecten. Maar vanaf 1 november sluiten Marc en ik ons volledig aan bij TWST”, vertelt Babette Povel-Meier enthousiast: “Daar zijn we ontzettend blij mee!” Babette begon in mei bij het in Naarden-Vesting gevestigde organisatieadvies- en trainingsbureau voor prestatieverbetering. Eerder werkte ze in Canada als Trade Officer voor het Nederlands Consulaat-Generaal in Toronto. Vanuit deze rol richtte ze zich op het bevorderden van de handelsbetrekkingen tussen ons land en Canada, onder meer door relevante stakeholders te informeren, relaties te onderhouden en zakelijke kansen te communiceren.

Daarvoor deed ze bij KPMG uitgebreide ervaring op binnen de adviesbranche. Ze begon hier als stagiaire in het kader van haar afstudeeronderzoek naar de klokkenluidersregelingen binnen Nederlandse beursgenoteerde bedrijven, waarmee ze haar master Global Business and Stakeholder Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afrondde. Daarna mocht ze blijven bij het Big Four-kantoor om als adviseur aan de slag te gaan. In vier jaar tijd groeide ze bij KPMG door tot Senior Consultant Integrity, Risk & Compliance: “Ik heb voor klanten uit verschillende sectoren – zoals de financiële en publieke sector en FMCG – gewerkt aan het meten, ontwikkelen en verbeteren van de werkcultuur’, aldus Babette.

Nu ze enkele maanden verbonden is aan TWST voelt Babette zich helemaal op haar plaats: “Toetreden bij TWST voelt als thuiskomen. Er was vanaf het eerste moment een natuurlijke klik, vertrouwen en wederzijdse waardering. De vernieuwende manier van werken in combinatie met het ondernemen past mij helemaal. Ik ben dan ook heel erg trots dat ik straks mede-eigenaar ben van deze bijzondere organisatie. Ik heb mijn ‘unicorn’ tussen de vele organisatieadviesbureaus gevonden!”

Ook vanuit TWST wordt verheugd gereageerd op haar komst: “Babette is een positieve, energieke en zeer betrokken adviseur. Ze wordt oprecht gelukkig als ze anderen kan helpen en voelt feilloos aan wat nodig is om tot het beste resultaat te komen. Niet alleen, altijd samen, want verbinding maken met anderen laat haar stralen”, vertelt partner Aurelia Stroes. “Als je Babette ‘on board’ hebt weet je zeker dat het fijn en makkelijk samenwerken is. Haar scherpe analyses in combinatie met haar begripvolle en expressieve karakter maken haar een waardevolle groepswerker. En ook een fijne bijkomstigheid; ze kan je zomaar verrassen met een creatieve oplossing die haar plots te binnenschiet.”

Ook Marc Treling, die zich nu zo’n anderhalf jaar inzet voor TWST, wordt per 1 november partner bij het bureau. Marc beschikt over veel ervaring als trainer, coach en adviseur. Begin 2016 richtte hij STERK FACTORY op, dat opdrachtgevers helpt de prestaties in hun organisatie “duurzaam en sterk” te verbeteren. Ook werkte hij zes jaar voor Schiphol. Als Trainer-Coach binnen de HR-afdeling ondersteunde hij de luchthaven in haar streven een ‘high performance organization’ (HPO) te worden. Voor die tijd trad hij er op als Manager Emergency Response: “Om een leercultuur te realiseren op basis van mensen hun sterke punten, initieerde en implementeerde ik een cultuurveranderings- en leiderschapsprogramma binnen de brandweer van Schiphol”, aldus Marc.

Eerder werkte hij al acht jaar bij de Amsterdamse brandweer, waar hij samen met zijn team een nieuw trainingscentrum realiseerde op Schiphol. Tussen deze twee klussen voor de brandweer op Schiphol, was hij ruim twee jaar onderdeel van Twynstra Gudde: “Als consultant lag mijn focus op het creëren van een leeromgeving voor individuen, teams en organisaties”, vertelt Marc, die zijn professionele loopbaan begon als chemisch technoloog bij Akzo Nobel Catalyst, een voormalig onderdeel van de multinational dat zich voor de olie-industrie richtte op het produceren van katalysatoren.

Toevallig of niet, wordt Marc nu zelf ook zo omschreven door TWST-partner Linde Peters: “Marc is als een ‘katalysator’; iemand die nieuwe energie en beweging in organisaties en teams brengt. Marc zijn passie is het ondersteunen van mensen en organisaties in hun ontwikkeling en het werkelijk benutten van hun menselijk potentieel. Meebouwen aan ZIN-organisaties noemt hij dat. Organisaties waar mensen met plezier werken, hun potentieel verwezenlijken en daarom het verschil maken. Zijn persoonlijke queeste en ambitie is het realiseren van duurzame transformatie en ontwikkeling. Mensen zijn het grootste kapitaal in een organisatie. Wat heb jij te doen als leider om dit ten volle te benutten? Marc zijn expertise ligt op het vlak van leiderschap, teamontwikkeling en effectieve communicatie.”

Marc zelf is ook erg enthousiast over zijn start bij TWST en zijn nieuwe rol als partner: “Ik ga voor de mensen van TWST. Bevlogen, energieke, oprechte mensen met een drive om prestaties te verbeteren. De diversiteit binnen TWST maakt dat ik mezelf kan zijn en ook nog veel kan leren. Ik geloof dat we samen verder komen en onze gedeelde visie sneller en met meer impact kunnen realiseren. Mijn focus zal liggen op het verder ontwikkelen en laten groeien van de TWST School.”

Source: Consultancy.nl
MENU
Contact
info@twst.nl 035 7600 460