Menu

Twist The Way You Consult

24 november 2015

2 minuten

Deel artikel

TWST School

Tussen de huidige situatie en het toekomstbeeld van een organisatie zitten vaak veel projectplannen en spreadsheets. Die werken soms wel…en soms niet. In het laatste geval word je als in- of externe adviseur uitgedaagd het anders te doen. Patronen te doorbreken. Maar hoe doe je dat? Welke tools kun je daarvoor inzetten?

De TWST School is een werkplaats waarin we met behulp van verschillende disciplines werken aan de uitdagingen waar jij en jouw (klant)organisatie voor staan.

We geven een radicale draai aan het traditionele advies vak door inzichten uit de wereld van de kunst, de gedragswetenschappen en bedrijfseconomie met elkaar te verbinden.
Dit programma helpt je op weg om binnen jouw (klant)organisatie prestatieverbetering op gang te brengen én te houden. In 2016 staan de volgende modules geprogrammeerd:

 

module
Inhoud Facilitator

The way we consult 

8 en 15 februari
Individuele coaching (2 uur): 8,9,10 en 11 maart


Wat doe je als oude manieren nieuwe ambities in de weg zitten? Hoe doorbreek je belemmerende patronen?
In deze module ga je met deze vragen aan de slag. Je ervaart hoe anders kijken de weg vrij maakt om anders te doen.

  • Theorie en tools action learning
  • Theorie en tools toepassen op eigen cases

Continu Verbeteren (CV)
24 maart


Het realiseren van aanhoudende prestatieverbetering vraagt dat alles en iedereen ingesteld is op het nieuwe resultaat. Van teamwork tot processen, besturing en de persoonlijke overtuigingen van de leidinggevenden. Waar begin je? En hoe houd je het vliegwiel van prestatieverbetering draaiend?

  • BILT (Besturing, Inrichting, Leiderschap, Teameffectiviteit) aanpak
  • CV tools en klantcases

Belbin Teamrol Management 

6 en 13 april (*)


Toets de haalbaarheid van (strategische) ambities met behulp van een analyse van de aanwezige diversiteit binnen een organisatie.
Deze module geeft inzicht in de achtergronden en inhoud van het Teamrol Model van Belbin. Het is daarmee een verdieping op de Teameffectiviteit aanpak van module 2. Onderdeel van de module is een teamrol accreditatie zodat je gecertificeerd het online expertsysteem Interplace kunt gebruiken. Zie ook www.interplace.nl


Business Theater

21 en 22 april, incl avondsessie op 21 april


“Acteurs zijn onze powerpoints”. Belemmerende patronen zijn vaak lastig te herkennen of onder woorden te brengen. Ervaar in deze module hoe theatrale interventies het gemakkelijker maken gedrag te bespreken én te doorbreken


The TWST Challenge

20 mei (middag)


Proeve van bekwaamheid
Afsluitende sessie waarin we met elkaar delen welke resultaten je hebt geboekt met de kennis en ervaringen uit de TWST School modules

(*) definitieve data afhankelijk van aantal deelnemers

De kosten voor deelname aan het programma bedragen € 3100,= exclusief BTW.

Wil je meer weten over dit programma en bepalen of het programma past bij jouw vraag?

Bel Tamira 0651523392 of vraag informatie op via INFO

 

MENU
Contact
info@twst.nl 035 7600 460