Menu

TWST behoort tot snelstgroeiende bedrijven

29 mei 2018

2 minuten

Deel artikel

Wij zijn er trots op dat we behoren tot de FD Gazellen 2017. Dat succes delen we graag met u, FD lezer. Wanneer u hieronder uw gegevens achterlaat ontvangt u van ons het boek Move Before You’re Ready van Simon van der Veer en Linde Peters. Organisaties doen er vaak alles aan om de gewenste verbeteringen op gang te brengen. Er worden analyses gemaakt, veranderplannen geschreven en projectgroepen aangesteld – en toch komen mensen niet in beweging.  Het boek Move before you’re ready heeft één belangrijk doel: mensen aanmoedigen om versneld in beweging te komen en continu te verbeteren. Het is het eerste boek dat een dwarsverbinding maakt tussen de populaire agile-methodieken Lean, Scrum en de Lean Start-up en het ‘beste’ uit verandermanagement. Reageer nu en ontvang een gratis exemplaar.

 

Laat hier uw gegevens achter:

[contact-form-7 id=”1435″ title=”Gratis boek FD Gazellen actie”]

TWST behoort tot de 754 snelst groeiende bedrijven van Nederland: de FD Gazellen 2017. Daar zijn we erg trots op!

Alleen bedrijven die de afgelopen drie jaar minimaal 20% in omzet zijn gegroeid en het laatste jaar winstgevend afsloten maken kans op een positie in de ranglijst. In absolute bedragen leveren de bedrijven uit de ranglijst een aardige bijdrage aan de economie. Samen zijn we goed voor een totale omzet van € 11,7 mrd, met een doorsnee omzet van bijna € 3 mln. We maken deel uit van een select gezelschap. De Gazellen maken slechts 1,3% van de totale omzet van mkb-bedrijven uit van € 868,5 mrd. In totaal bieden de Gazellen werk aan ruim 51.000 werknemers.

Over de driejarige periode boekten wij samen als bovengemiddelde groeiers gezamenlijk ruim twee derde meer omzet, noteerden een winstverdubbeling en schepten 30% meer banen. Dat laatste komt overeen met de creatie van bijna 20.000 banen.

MENU
Contact
info@twst.nl 035 7600 460