Menu

TWST GESPREK in museum Voorlinden

10 januari 2023

2 minuten

Deel artikel

Je loopt tussen de boomstronken met pootjes, daarna in een ruimte vol spiegels waardoor je het verschil tussen onder en boven niet meer ziet. Vervolgens sta je oog in oog met levensechte beelden van mensen die tientallen keren groter zijn dan jij. Ineens heb je het; het moet anders.

Nu horen we je denken ‘waar heb je het over TWST?’ maar dat laten we je graag ervaren.

Over het TWST GESPREK

Op 25 mei gaan we namelijk met 10 bestuurders nar Museum Voorlinden, het museum voor moderne en hedendaagse kunst om het TWST GESPREK aan te gaan. Het TWST GESPREK biedt een ander perspectief.

Bestuurders van verschillende grote organisaties gaan naar het museum en kijken met een open blik naar de kunst. Welke nieuwe inzichten geeft welk kunstwerk als je het naast een actuele ambitie met maatschappelijke impact van jezelf of van een andere organisatie legt? In museum Voorlinden in Wassenaar gaan we met elkaar, in dialoog en reflectie, op zoek naar oplossingen voor vraagstukken vanuit meerdere perspectieven.

Dat nieuwe perspectief voor jouw ambitie vind je vrijwel zeker met de huidige tentoonstelling; Tot hier en verder. In deze unieke collectie werpen kunstenaars een scherpe blik op de samenleving en leggen ze de vinger op verschillende pijnpunten. En bovenal, geheel passend bij het TWST GESPREK, stellen ze een andere manier van kijken voor.

MENU
Contact
info@twst.nl 035 7600 460