Menu

TWST helpt bouwbedrijven in succesvol winnen en realiseren van projecten

15 oktober 2020

2 minuten

Deel artikel

Op dé website voor de advies- en consultancybranche, consultancy.nl gaat het uiteraard over het laatste nieuws uit de branche, maar vooral ook diepte-interviewen over de persoonlijke visie en de ambities van de gasten. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er komen altijd interessante onderwerpen voorbij.

Consultancy.nl interviewde kortgeleden Dictus Nicolai en Robert Oskam over hoe TWST consortia en organisaties helpt bij het winnen van aanbestedingen en het succesvol realiseren van uitvoeringsprojecten.

Organisaties helpen grote ambities te realiseren – dat is wat TWST het liefst doet. Een sector waar geen gebrek is aan grote ambities is de bouw- en infrawereld. Bij het binnenhalen en realiseren van de grootste projecten komt echter meer kijken dan technische expertise. Ook goede samenwerking, oog voor de vraag van de opdrachtgever en een concrete strategie zijn essentieel. Consultancy.nl sprak met TWST-vennoten Dictus Nicolai en Robert Oskam over hoe het bureau daarbij helpt.

In het interview komt zowel de visie op de markt als één van de succesvolle samenwerkingen van TWST met het consortium dat is gevormd voor de bouw van de Gaasperdammertunnel.

Lees het hele interview hier.

MENU
Contact
info@twst.nl 035 7600 460