Menu

TWST Summer Event 2024

11 juni 2024

2 minuten

Deel artikel

Wat een geweldige dag hebben we gehad tijdens het TWST Summer Event! Met de hele TWST community van adviseurs, trainers en coaches beleefden we een inspirerende en energieke dag.

Dr. Simone Ritter van ACTVR support gaf een boeiende presentatie waarin ze ons meenam in de wereld van creatief denken en innovatieve werkwijzen zoals het inzetten van VR. Haar inzichten waren niet alleen verfrissend, maar zijn ook goed toepasbaar in onze leiderschapsprogramma’s.

Na de inspirerende woorden van Simone was het tijd om de handen uit de mouwen te steken tijdens een boksclinic van Lucas Defares van Boksz. Onder zijn begeleiding hebben we onze grenzen verlegd, onszelf uitgedaagd en vooral veel plezier gehad. Het was fantastisch om te zien hoe iedereen zich volledig inzette en elkaar aanmoedigde.

De locatie, De Groene Afslag in Laren, was perfect voor deze dag. De prachtige omgeving en de heerlijke lunch zorgde voor een ontspannen en stimulerende sfeer, wat bijdroeg aan het succes van het event.

Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze onvergetelijke dag. Samen zijn we sterker en klaar om met nog meer energie en passie aan de slag te gaan!

MENU
Contact
info@twst.nl 035 7600 460