Menu

TWST te gast bij televisieprogramma Humberto Onderneemt 

21 april 2021

2 minuten

Deel artikel

TWST, vernieuwend advies- en trainingsbureau, was dinsdag 20 april te gast bij het programma ‘Humberto onderneemt’. Het programma waarin Humberto Tan langsgaat bij inspirerende ondernemers. Dat stilstaat bij vragen als ‘Hoe hebben zij zich ontwikkeld, welke obstakels kwamen ze tegen en welke mooie projecten lopen er nu?’. In deze aflevering zijn ook Simone van Trojen, oprichter van modemerk LaDress en topadvocaat Gerard Spong te zien. Succesvolle ondernemers.

Verbreding voor TWST

Tijdens deze uitzending sprak Dictus over de tijdelijk gratis opleidingstrajecten in het kader van NL Leert Door. Hiermee verbreed de TWST School haar opleidingsaanbod. Dictus licht toe: “We doen veel ambitieuze trajecten met grote organisaties in bijvoorbeeld de bouw. Bij bedrijven als Ballast Nedam, VolkerWessels, UWV en Prorail. Eind vorig jaar zijn we gestart met subsidietrajecten. In het kader van NL Leert Door is er vanuit de overheid een subsidie in de markt gezet. Dat betekent dat zij geld ter beschikking hebben gesteld om de positie op de arbeidsmarkt te versterken. (…) Wij bieden daar nu verschillende opleidingen in aan.”

Meer over deze trajecten

En dat kan als deelnemer eigenlijk alleen maar in je voordeel werken. “Deelnemers krijgen met deze tijdelijk gratis opleidingen de mogelijkheid om, als ze bijvoorbeeld worden ontslagen, een betere positie op de arbeidsmarkt te hebben bij de zoektocht naar een nieuwe baan.” En we merken dat hier een grote behoefte voor is, er zijn op dit moment nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Bekijk hier het item
We komen weer dicht bij de mens

Dat TWST zich nu ook meer richt op begeleiding op direct individueel niveau, geeft veel energie bij TWST, vertelt Dictus enthousiast: “Organisaties zijn groot, soms wat abstracter. Nu komen we heel dicht bij de mens. Je belt, je ziet hoe ze bewegen in de opleiding. Het leuke daarvan is dat we vaak veel complimenten krijgen van individuen. Dat zit ook dicht bij jezelf.” Dictus sluit af met een krachtige tip voor ondernemers.

Enthousiast geworden en tijd om zelf aan de slag te gaan met je ontwikkeling? Meld je dan aan voor een van de trajecten van NL Leert Door. Wacht niet te lang, er zijn nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

MENU
Contact
info@twst.nl 035 7600 460