Menu

TWST zoekt aanstekelijke trainers

12 juni 2019

2 minuten

Deel artikel

Wij zijn een vernieuwend organisatieadvies- en trainingsbureau. Wij geloven dat organisaties niet op rationele wijze veranderbaar zijn. Het formuleren van ambitieuze plannen is niet hetzelfde als iets daadwerkelijk veranderen. Dat doe je in de praktijk. Om het continue verbeteren en leren in organisaties te versnellen hebben we de TWST School.

We geloven dat leiderschap voor iedereen een thema is, ook al ben je geen leidinggevende. Samen prestaties verbeteren. Dat is waar het bij onze trainers om draait. Waar kunnen we het leren en de mate van leiderschap in de organisatie versterken?

We geloven in de resultaten die we met onze klanten formuleren. Daarom verbinden we ons eraan en mag je ons erop aanspreken. We geloven ook in aanstekelijke werkvormen waardoor medewerkers nieuwe inzichten opdoen en enthousiast raken om ermee aan de slag te gaan.

TWST groeit en daarom zoeken we ervaren trainers om ons team te versterken. Ambitieuze mensen die net als wij gedreven zijn om impact te maken bij onze opdrachtgevers. Mensen die zich aan ons willen verbinden in de rol van associate.

Onze trainers hebben verschillende profielen en achtergronden maar kunnen en willen allemaal een ander ‘leren-leren’ en enthousiasmeren. Ze geloven dat kleine verbeteringen een groot effect hebben en worden enthousiast wanneer mensen het echt anders gaan doen in het werk.

Op dit moment zoeken wij collega’s die vooral affiniteit hebben met het trainen en coachen van professionals en leiders bij dienstverlenende organisaties in een profit of non-profit omgeving.

Onze nieuwe collega:

Geïnteresseerd of meer weten? Stuur mij snel een aanstekelijk mailtje naar marc@twst.nl of bel mij op 0653866194, Tot snel!

 

 

MENU
Contact
info@twst.nl 035 7600 460