Menu

Wij zoeken ondernemende adviseurs

22 januari 2015

2 minuten

Deel artikel

Als TWST zoeken wij ondernemende adviseurs die hun mouwen willen opstropen en geloven in veranderen door te doen

TWST helpt professionele en zakelijke dienstverleners hun prestaties daadwerkelijk te verbeteren. Dat doen we niet in workshops op de hei, maar op de werkvloer. Zowel meelopend met de professional als zittend aan de directietafel. Samen met de klant lossen we problemen op daar waar ze ontstaan. We kijken naar alle aspecten die nodig zijn om een doorbraak te realiseren in gedrag, processen en patronen. We committeren ons sterk aan het resultaat dat de klant wil bereiken.

We hebben dat de afgelopen jaren succesvol gedaan bij onder andere advocaten- en accountantskantoren, ICT-bedrijven en woningcorporaties.
Met TWST haalden we niet weer een nieuw project binnen, maar deden we gewoon ons werk. TWST hielp ons met inzichten en analyse op macroniveau (structuur, processen en besturing) en daalde vervolgens af naar microniveau: individuele begeleiding en interventies op leiderschap en teameffectiviteit.”

Als TWST hebben we de ambitie om herkend te worden als de meest effectieve adviseurs in het creëren van een cultuur van continu verbeteren. We zijn op zoek naar ondernemende collega’s die ons daarbij willen helpen. Naast ondernemen verwachten we van deze collega’s dat ze ons eigen continu verbeterproces versterken.

Wat ga je met ons doen?

Wat verwachten we van jou?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan naar Huib Ribbens: huib@twst.nl

 

MENU
Contact
info@twst.nl 035 7600 460