Menu

Woody Allen en J.P. Morgan inspireren nieuwe Twisters

10 februari 2021

2 minuten

Deel artikel

Het is natuurlijk anders dan anders, wanneer je je on-boarding grotendeels online moet doen, maar Ellen en Yasmina, die per 1 februari bij ons zijn begonnen, voelen zich al helemaal thuis. Beiden hebben hun eerste weken als een warm welkom ervaren en zijn al volop aan de slag. Ze vertellen meer over zichzelf en over elkaar:

“Als je niet af en toe faalt, doe je waarschijnlijk niets innovatiefs”

Ellen Klein-Huvêr begon als parttime officemanager en houdt bezig met de ondersteuning van de TWST-adviseurs, inrichten en onderhouden van systemen, etc. Ellen werkt parttime bij TWST want tegelijkertijd is ze begonnen aan haar studie voor lifestyle coach, een lang gekoesterde droom. “Ik ben een mensen-mens, erg geïnteresseerd in anderen”, aldus Ellen. “Mijn kennismaking met TWST gaf mij een fijn gevoel, je merkt hier dat het om mensen gaat. Ik voel me vanaf het eerste moment erg op mijn gemak en de combinatie van dit werk en de studie is ideaal; de puzzel past! Ik heb al in heel veel organisaties gewerkt en vind het oprecht fijn dat het bij TWST juist om mensen gaat…

Als levensmotto citeert Ellen acteur/filmmaker Woody Allen op haar LinkedIn profiel: ‘Als je niet af en toe faalt, doe je waarschijnlijk niets innovatiefs’. Deze boodschap past helemaal bij Ellen, ze is gedreven om mensen te helpen en kennis te delen om anderen beter te maken. “Iedereen kan zoveel meer als je ervoor open staat en niet bang bent om te falen. Ik vind het fijn als ik daarbij mag helpen.”

“De eerste stap om ergens te geraken, is de beslissing dat je niet wilt blijven waar je nu bent’’.

Yasmina Gadri studeert bedrijfskunde in Amsterdam. De komende vijf maanden gaat ze bij TWST aan de slag, vooral om te ondersteunen bij de implementatie van twee grote scholingstrajecten. Deze leergierige derdejaars wil heel graag veel leren over procesoptimalisatie en houdt van de dynamiek binnen TWST: “Via Skillstown ben ik in contact met Dictus gekomen. Ik had toen eigenlijk al een andere stageplek. Het voelde meteen goed, ik krijg hier de ruimte om te leren en m’n competenties te ontwikkelen. Een adviesbureau is echt mijn ding!”

Yasmina heeft ambities, dat blijkt wel uit het door haar gekozen citaat van bankmagnaat J.P. Morgan; ‘De eerste stap om ergens te geraken, is de beslissing dat je niet wilt blijven waar je nu bent’. “Je komt nergens in je leven als je er niet open voor staat om jezelf te ontwikkelen,” zegt Yasmina. “Daarom wil ik hier de komende maanden graag heel veel leren!”

Mooie wimpers en een warm welkom!

Ze begonnen op dezelfde dag en hebben elkaar dagelijks online en slechts één keer bij TWST ontmoet. Wat was de eerste indruk die Ellen en Yasmina van elkaar kregen?

“Ik was meteen onder de indruk van haar prachtige wimpers en vriendelijke uitstraling”, zegt Ellen over Yasmina. “Haar hart is vast ook zo mooi. Yasmina werkt heel doelgericht aan haar toekomst. De combinatie van al die factoren gaat haar vast helpen bij een mooie carrière.”

Yasmina over Ellen:” Ik kwam nogal haastig binnen op mijn eerste dag en mede door Ellen was het een warm welkom en voelde ik me snel op m’n gemak. Ze is enthousiast en spontaan, heeft een warm karakter. Een praatje met Ellen doet je echt goed.”

Grote kans dat jij de komende tijd ook kennis maakt met onze nieuwe Twisters. Wij vinden hen allebei een aanwinst voor TWST.

MENU
Contact
info@twst.nl 035 7600 460