Menu

Hogeschool Rotterdam

Hoe blijven we continu verbeteren?

header afbeelding
Bekijk alle cases

Navigator voor de Hogeschool Rotterdam

In februari 2016 is Ron van Kints gestart als stafdirecteur Administratie, Informatievoorziening en Control (AIC) bij de Hogeschool Rotterdam. De hogeschool heeft een duidelijke strategische agenda: elke student opleiden tot een professional die een waardevolle bijdrage levert aan de maatschappij.

Ron wil hier, samen met zijn MT en stafdienst, een belangrijke bijdrage aan leveren. Daar heeft hij de hulp van TWST voor ingeschakeld. Omdat meerdere MT-leden net als Ron nieuw waren in de organisatie, zijn zij gestart te werken aan hun teameffectiviteit met behulp van Belbin-teamrollen. Daarna hebben zijn samen met TWST een ambitie geformuleerd en zijn ‘must win battles’ bepaald om deze te realiseren. De ambitie luidt: AIC als navigator voor de Hogeschool Rotterdam. Waarom een navigator? Dat vertelt Ron in dit filmpje.

Nu de must win battles duidelijk zijn, is het MT van AIC, met ondersteuning van TWST, aan de slag met de implementatie van deze ambitie. Dit doen zij op een wijze van continu verbeteren.

De lol van succes

TWST beeldmerk

De lol van succes

TWST beeldmerk
cta afbeelding

Ook ambities?

Dictus bespreekt ze graag!

MENU
Contact
info@twst.nl 035 7600 460