Over TWST

Impressie

RTL Ondernemend Nederland brengt in beeld hoe adviseurs en trainers van TWST  klanten helpen aanstekelijk prestaties te verbeteren.

Bijzonder organisatieadvies- en trainingsbureau

TWST geeft een radicale draai geven aan het adviesvak.

Wij accepteren en begrijpen dat de wereld van onze klanten is veranderd en daarmee de behoefte aan ondersteuning.

Wij geloven namelijk niet in maakbaarheid. Dat organisaties op rationele wijze veranderbaar zijn. Het formuleren van ambitieuze plannen is niet hetzelfde als iets daadwerkelijk verbeteren.

De adviseurs en trainers van TWST  leren jouw organisatie goede prestaties te leveren die duurzaam beter zijn. Die jouw klantwaarde vergroten.

Aanstekelijk verbeteren

Wij willen daarbij onze klanten inspireren. Door het hebben van een duidelijke visie, opvattingen, drijfveren hoe verbetertrajecten te begeleiden. En…wij zijn daarop aanspreekbaar.

Prestatiegericht zijn bereik je alleen als de organisatie effectief wordt bestuurd, een slimme inrichting en werkbare processen heeft,  over optimale teameffectiviteit en bovenal beschikt over aanstekelijk leiderschap. Die vier voorwaarden nemen wij samen met jou onder de loep. We geven nieuwe en verruimende inzichten. Bieden gereedschap voor concrete verandering (van gedrag) gericht op verbetering.

Die verandering en verbetering jagen wij op een aanstekelijke en energieke manier aan. Medewerkers raken geïnspireerd en enthousiast om prestatiegericht te gaan werken. In een veilige, betrouwbare en goed georganiseerde werkomgeving.

Verbinden aan klantresultaten

Wij staan voor duurzame implementatie.

Wij verantwoorden ons voor de behaalde resultaten. Laten ons daarop afrekenen. Prijzen op basis van de toegevoegde waarde. Geen gemakzuchtig uurtje-factuurtje. Zo verschuilen we ons niet achter ‘een opdracht’.

Co-ondernemerschap

Voordat wij een opdracht aanvaarden, stimuleren wij onze klanten zichzelf 2 vragen te stellen:

  1. Ben je overtuigd dat TWST echt het beoogde resultaat gaat opleveren?
  2. Heeft TWST voldoende kennis en ervaring in huis?

Met het commitment het samen tot een goed einde te brengen. Op die manier werken we samen: als co-creator, sparring partner, inspirator en co-ondernemer. Samen gelijkwaard, samen aan de slag, projectmatig. Een werkwijze waar we beiden dan oprecht in geloven.

Nieuwsgierig

Spreekt je dit aan, wil je meer weten. Schroom niet ons te contacten.

Dan organiseren we een aanstekelijke afspraak.

Bel Dictus Nicolai op 06 53 323 900 mail naar Dictus@twst.nl.

Bent u geinteresseerd in onze propositie en wilt u meer weten? Download onze propositie.

Meer weten over aanpak TWST