Menu

Over Tamira Nicolai – van Vught

“Verfrissend raak”, dat is hoe je Tamira het beste kunt typeren. Ze benoemt gevoelige zaken zonder op tenen te trappen en is gefocust op dat ene doel: de klant helpen diens ambities te realiseren.

header afbeelding
Telefoon 06 5152 3392
Socials
Bekijk het teamoverzicht
Ervaringen

Hier kun je Tamira van kennen

Tamira is een ervaren ondernemer, adviseur en teamcoach. Zij ondersteunt klanten bij het realiseren van ambities die al enige tijd op de agenda staan en die ondanks allerlei inspanningen van de organisatie niet tot een succes komen. Haar professionele hart ligt bij het verbinden van strategie, structuur en de mensen in een organisatie…’Make strategy work’.

Haar specialisatiegebieden zijn:

De lerende organisatie
Verandermanagement
Waardegedreven leiderschap
Governance en organisatie-inrichting

Tamira heeft diverse complexe verandertrajecten begeleid in de zowel de professioneel zakelijke dienstverlening als de publieke sector. O.a. voor UVW, Rochdale, ProRail, RSM, Kennedy Van der Laan en CZ. 

Huib Ribbens

Huib over Tamira

“Tamira maakt het je niet gemakkelijk: met een half antwoord kom je niet weg. Ze is enthousiast, energiek en zeer professioneel, en kan gevoelige zaken scherp benoemen zonder daarmee op tenen te trappen. Ze is inhoudelijk altijd zeer goed op de hoogte en heeft een zichtbare passie voor haar vak. Tamira ondersteunt je bij het realiseren van je ambities die al enige tijd op de agenda staan maar ondanks allerlei inspanningen niet tot een succes komen. Haar ambitie is: make strategy work. Zowel in de directiekamer als op de werkvloer daagt ze mensen uit hun eigen gelijk ter discussie te stellen. Hierbij toetst ze ook voortdurend haar eigen aannames. Dat is voor haar een tweede natuur: ze laat zich graag verrassen, ook door zichzelf.”

Om mensen mee te krijgen moet je de druk opvoeren

MENU
Contact
info@twst.nl 035 7600 460