Menu

Altijd anders

Bij TWST doen we het altijd net even anders. En wij leren jou hoe jij dat ook kunt doen. Zo krijg je overtuigend én blijvend resultaat. Ga ook voor TYPISCH TWST!

header afbeelding

Poten in de klei,
niet op de hei

Resultaten en gedrag verbeter je, tenzij je boswachter bent, niet in een hutje op de hei. Wel in de praktijk! Wij leren mensen daarom vooral hoe ze dingen anders kunnen doen. Dat lukt het beste in de eigen omgeving.

We halen mensen dan ook niet uit hun werksituatie, maar sluiten er liever zelf bij aan. Samen met de betrokken teams of professionals ontwikkelen we nieuwe manieren van werken. We toetsen continu of dat de juiste resultaten oplevert. Voor de klant, het team én jou als leidinggevende.

Systematisch kijken,
oude gewoontes
doorbreken

Welke gewoontes moeten we doorbreken? Dat ontdekken we samen met jou in de praktijk. We kijken systematisch, vanuit vier verschillende perspectieven: Besturing, Inrichting, Leiderschap en Teameffectiviteit.

We noemen dit het BILT-model (de eerste letters, klopt, jij hebt hem).

Dit model biedt interventies op zowel de harde kant (Hoe worden doelstellingen gestuurd? Hoe zijn processen ingericht en hoe vindt coördinatie en afstemming plaats tussen de activiteiten?) als op de zachte kant (Hoe wordt leiding gegeven en hoe werken we samen?).

Vanuit deze vier perspectieven realiseren we met kleine verbeteringen die een groot effect hebben.

Tijdelijke versterking,
blijvende verbetering

Wij bieden tijdelijke versterking en maken daarmee blijvende verbetering mogelijk. Klinkt ingewikkeld? Welnee! Op een verrassende manier krijg jij de tools in handen om jezelf en/of je organisatie voortdurend te blijven verbeteren.

Verbeteringen zijn namelijk pas echt waardevol als ze op de lange termijn effect hebben. Daarom stimuleren we het zelfstandige leer- en verbetervermogen van leidinggevenden en teams.

Door tijdelijke versterking word jij blijvend beter.

Vernieuwende aanpakken,
aanstekelijk verbeteren

Bij TWST werken nieuwsgierige mensen. We zijn continu op zoek naar nieuwe werkvormen en methodes die onze trajecten versterken en nog aanstekelijker maken.

Niet alleen omdat het leuk is, maar vooral omdat we geloven dat deze methodes wezenlijke inzichten opleveren; bijdragen aan het resultaat.

Sneltekenaars, acteurs, kunstenaars, design thinking, organisatieopstellingen en serious gaming. Van alles passeert tijdens onze trajecten de revue. Altijd in het belang van het gewenste resultaat.

Kleine verbeteringen,
groot effect

Verbeteren doe je door anders te denken en anders te doen. Aan enkel analyses en theorie heb je –vinden wij- in een complexe omgeving niet zoveel. Wij zetten daarom experimenten in die aanzetten tot actie.

Tuurlijk, wij gebruiken onze jarenlange expertise en inhoudelijke kennis. Maar die zetten we het liefst zo snel mogelijk voor je om in concrete acties. Kleine, succesvolle acties werken namelijk aanstekelijk. Daarmee stimuleer je eigenaarschap. Resultaten worden sneller bereikt én het is ook nog eens ontzettend leuk om te doen.

Kleine verbeteringen. Groot effect.

Wij verbinden
ons aan jouw
resultaten

Een verandering heeft pas zin als deze merkbaar verschil maakt. Wij brengen de blik van een buitenstaander en de betrokkenheid van een eigenaar daarom bij elkaar.

Omdat we geloven in onze aanpak, verbinden we de beloning aan de resultaten. We maken bij een aantal van onze trajecten de betaling daarom resultaatafhankelijk.

We zorgen goed voor jouw organisatie, net zoals we dat voor de onze zouden doen.

cta afbeelding

Ga voor veranderingen met blijvend resultaat

Kies ook voor typisch TWST.

Financiële prikkels zijn een effectieve manier om verandering te stimuleren en prestaties te verbeteren

MENU
Contact
info@twst.nl 035 7600 460