Menu

TWST SCHOOL

Realiseer je (organisatie)doelen en ambities op een andere manier! Met online cursussen en incompany trainingen dicht op de praktijk.

header afbeelding

Opleidingen en trainingen

TWST SCHOOL biedt je leiderschapstrajecten waar je niet alleen nú maar ook in de toekomst wat aan hebt. 

Of je nu je eigen leiderschapskwaliteiten wilt vergroten, of aan de slag wilt met diversiteit en inclusie binnen je team; je vindt bij ons altijd een opleiding of training die bij jouw vraagstuk past. Afgestemd op de ambitie van jouw organisatie.

Elke opleiding en elk traject bij TWST SCHOOL is anders. Elke organisatie en elke leidinggevende is namelijk uniek. Gelukkig maar. 

Je wilt vooruit, met je team én je organisatie. Dat kun je alleen doen, maar samen gaat het vaak beter. Sneller. En het is vooral ook veel leuker!  

Wij verdiepen ons in jouw organisatie, de context van de vraag en de veranderopgave waar jij mee zit.

We bieden een uniek leertraject aan, waarin blijvende aanstekelijke prestatieverbetering wordt aangezet. Direct in het dagelijkse werk. Voor jou én je team.

We zijn er niet om jou te vertellen wat er niet goed gaat. Wij zijn er om te zorgen dat het beter kan. We zetten samen met jou positieve verandering in gang om ambities waar te kunnen maken. 

Incompany –
maar dan anders 

Opleidingen en trainingen op maat 

Heb jij een specifiek vraagstuk of behoefte aan een traject dat naadloos aansluit, als een maatpak van de fijnste stof? Perfect passend, waarin jij je lekker voelt en wat je ook nog eens het beste uit jezelf laat halen? 

Schroom dan niet en neem contact op.  

Wij denken graag met je mee. Voor de beste leerervaring, gericht op de gewenste resultaten. Passend bij jouw organisatie en de specifieke doelstellingen van jouw team! 

Bekijk al onze cases
cta afbeelding

Weten wat het beste bij jou past?

Doe het dan eens anders.

Leiderschap heb je van nature, dat kun je niet leren

MENU
Contact
info@twst.nl 035 7600 460