Menu

Over Linde Peters

Linde gebruikt haar creativiteit om haar observaties snel om te zetten in goed toepasbare acties.

header afbeelding
Telefoon 06 4626 0704
Socials
Bekijk het teamoverzicht
Ervaringen

Hier kun je Linde van kennen

Vanuit Linde’s achtergrond als Organisatie Antropoloog heeft ze een sterk ontwikkeld observatievermogen. Hoe verhouden verschillende teamleden zich tot elkaar en welke geschreven en ongeschreven regels zijn er? Een scherp analytisch vermogen in combinatie met een daadkrachtige natuur zorgt ervoor dat haar observaties snel worden omgezet in actie en goed toepasbaar zijn in de praktijk. Een goede portie eigenwijsheid en creativiteit zorgt voor een fris perspectief in het verandertraject.

Linde heeft de TWST SCHOOL onder haar hoede. Zij ontwikkelt leiderschaps- en persoonlijke ontwikkelprogramma’s op maat. Haar uitdaging: zorgen dat het effect van een programma te merken is in de dagelijkse realiteit van een deelnemer en de resultaten die ze boekt. Linde bouwt snel een sfeer van vertrouwen en ontspanning waar alles gezegd mag worden. De afgelopen jaren werkt zij met veel plezier aan een prachtig leiderschapsprogramma voor ASML waar zij de mogelijkheid heeft leiders meer grip te geven op hun rol binnen deze complexe en snel veranderende organisatie.

De afgelopen jaren verzorgde ze diverse programma’s bij onder andere ASML, Nationale Nederlanden, ProRail en Havensteder. 

Robert Oskam

Robert over Linde

“Linde gaat graag met open vizier de uitdaging en het avontuur aan. Of dat nu is in het werken met nieuwe werkvormen of een nachtelijke beklimming van een vulkaan. Haar motto daarbij is: de winst om in beweging te komen is altijd groter dan de winst van het niets doen. Bekijk het stap voor stap. Steeds zichzelf verrassen; je kunt veel meer dan je denkt. Dat laat ze anderen ook graag ervaren. Linde komt tijdens sessies ook vaak met een ander verrassend perspectief. Op de inhoud, maar vaker nog op de dynamiek in het team. Ze legt patronen bloot die mensen vaak intuïtief wel aanvoelen, maar nog niet kunnen verwoorden. ”

Leiderschap heb je van nature, dat kun je niet leren

MENU
Contact
info@twst.nl 035 7600 460