Menu

Over Huib Ribbens

Huib is een ervaren adviseur die directie- en managementteams begeleidt bij veranderprojecten gericht op prestatieverbetering en de professionalisering van de
dienstverlening.

header afbeelding
Telefoon 06 5184 1786
Socials
Bekijk het teamoverzicht
Ervaringen

Hier kun je Huib van kennen

Huib werkt veelal voor opdrachtgevers in de publieke sector. Voorbeelden daarvan zijn uitvoeringsorganisaties zoals; SVB, IND, UWV en Defensie. Maar ook voor semi-overheid zoals Prorail en ook grote gemeentes, Universiteiten en Hogescholen.

Zijn specialisatiegebieden zijn:

Prestatieverbetering (optimaliseren van dienstverleningsprocessen)
Continu Verbeteren
Verandermanagement
Leiderschap en cultuur
Tamira Nicolai – van Vught

Tamira over Huib

“Huib is een bevlogen adviseur met veel interesse in het dienstverleningsproces van jouw organisatie. Hij komt snel met praktische oplossingen en instrumenten om je te helpen bij het realiseren van je doelen. Huib stapt gemakkelijk in de helikopter om te monitoren of het resultaat wel helder voor ogen is. Net zo gemakkelijk zet hij de helikopter weer op de grond om inzichten praktisch te vertalen. Hij houdt niet van wollige teksten en lange e-mails, maar is resultaatgericht. Hij heeft een scherp oog voor teamdynamiek en hoe hij zelf daarin manoeuvreert. Of het nu een directeur is of een conciërge, Huib weet altijd contact te maken. Met speelse en creatieve interventies helpt hij mensen hun drempels te overwinnen.”

Financiële prikkels zijn een effectieve manier om verandering te stimuleren en prestaties te verbeteren

MENU
Contact
info@twst.nl 035 7600 460