Menu

Over Robert Oskam

Robert zoekt met zijn scherpe blik altijd naar mogelijkheden voor verbetering en heeft goede voelsprieten voor spanning en emoties.

header afbeelding
Telefoon 06 8536 4567
Socials
Bekijk het teamoverzicht
Ervaringen

Hier kun je Robert van kennen

Robert begeleidt veel tenders en projectrealisaties in de bouw-, infra- en energie(transitie)sector. De focus zit daarbij veelal op kern-/ IPM-team plus niveau, met impact naar de hele tender-/ projectorganisatie. Robert begeleidt zowel aan de OG als ook de ON kant. Daarnaast helpt hij directie en managementteam bij het creëren van een stip op de horizon en bijbehorende strategie, en bij het realiseren meervoudige en complexe project- en veranderuitdagingen. 

Voorbeelden van klantrelaties aan de ON kant zijn Ballast Nedam Infra. Projects, Besix, CWD Infra., Dura Vermeer, Eneco energy, Mobilis, Van Gelder en Van Oord. Aan de OG kant zijn dit Rijkswaterstaat (GPO), ProRail, Provincie Zuid-Holland, Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden en Waterschap Scheldestromen.

Linde Peters

Linde over Robert

“Robert heeft veel energie, realisme, organisatietalent en een sterk gevoel voor efficiency. Dit maakt dat als hij organisaties of teams begeleidt er een grote mate van zekerheid is dat de doelen die worden gesteld, behaald worden. Elk praktisch probleem dat zich onderweg voordoet, wordt opgewekt als een uitdaging beschouwd. Hij zoekt altijd naar mogelijkheden voor verbetering en vooruitgang en kan zich oprecht verbazen over hoe bepaalde dingen ‘werken zoals ze werken’. Hij vraagt zich dan af hoe het anders en beter kan: hoe kan ik er een ‘TWST’ aan geven? Zijn specialisatie ligt in de drieluik strategie, organisatie-/ teamontwikkeling en performanceverbetering. Robert combineert oplossingsgerichtheid en output-gerichtheid met sensitiviteit voor onderlinge relaties en verhoudingen tussen mensen en de dynamiek en interactie binnen en tussen teams. Robert heeft goede voelsprieten voor spanning en emoties, waardoor hij lastige situaties uitstekend aanvoelt. Bij een uitdaging is hij de ideale man om mee in zee te gaan, als je er blind op wilt vertrouwen dat het traject in goede banen wordt geleid en de doelstellingen in goede samenwerking en met tevredenheid worden gerealiseerd.”

Organisatieverandering vereist leiders met een hoog EQ

MENU
Contact
info@twst.nl 035 7600 460