Menu

Pitstop: Bijtanken, verbeteren en versnellen op verbetertrajecten

05 juni 2015

2 minuten

Deel artikel

Uw verbetertraject is met veel positieve energie opgestart. Echter, de dagelijkse werkzaamheden eisen alle aandacht op. Het wordt ‘duwen en trekken’ en de prestatiedoelen worden niet op tijd behaald. Eigenlijk zoekt u een manier om uw verbetertraject weer een nieuwe impuls te geven. Op korte termijn en met direct resultaat.

 

Wilt u?

TWST heeft een eigen visie op verbeteren. We vertellen niet hoe het moet, maar gaan het met u doen. Tijdens de Pitstop sessies gaan we op een energieke manier ‘in actie’ met uw team en leveren concrete resultaten op. Dat doen we gedurende een intensieve dag bij u op locatie. We werken gezamenlijk aan de casuïstiek van uw eigen verbetertraject, waarbij TWST advies, inzicht, nieuwe perspectieven en instrumenten inbrengt.

Het resultaat van de dag is:

Het programma op hoofdlijnen:

pitstopDiagnose van de race

Achter de schermen volgen we de race nauwlettend  met behulp van veel verschillende indicatoren en bereiden we voor op mogelijke scenario’s.

U vult samen met uw team vooraf een ‘scan’ in. De resultaten van deze scan, samen met een aantal interviews bepalen de mogelijke verbeter thema’s en het programma voor de dag.

Bijstellen en afstemmen

In de ‘Pit’ staat een goed op elkaar ingespeelde crew klaar om in heel korte tijd problemen te diagnosticeren en ter plekke op te lossen.

Op de dag zelf doorloopt u een op maat gemaakt en zeer interactief programma waarin u het belangrijkste verbeterpotentieel met ons onderzoekt en deze direct omzet in verbeteracties. U en uw team krijgen tegelijkertijd feedback op de onderlinge samenwerking.

Bijtanken

Wanneer de coureur de ‘Pit’ weer verlaat, hervat hij de race met nieuw inzicht in zijn positie, de staat van de auto én een volle tank benzine.

Door de dag heen krijgt u nieuwe inzichten en perspectieven. Dat doen we vanuit onze uitgebreide ervaring, maar ook door inzet van theater en film.

 

Kosten voor een Pitstop voor een dag tot 12 deelnemers: 3.500 euro (excl BTW) inclusief scan en interviews

Meer informatie via Huib Ribbens telefoon:  06-51841786

Of meld direct aan!

MENU
Contact
info@twst.nl 035 7600 460