Menu

Over Lotte Kramer

Lotte houdt een spiegel voor en komt met haar intuïtie en interventies tot de kern van wat speelt in een (management)team, organisatie of individu.

header afbeelding
Bekijk het teamoverzicht
Ervaringen

Over Lotte

 
“Intuïtief, doortastend en recht door zee is wat haar typeert. Ze creëert een veilige setting waar binnen mensen de ruimte voelen hun gevoelens te uiten. Haar interventies zijn krachtig en tot de kern van de onderstroom. Dit in combinatie met haar scherpe blik en haar hands-on manier van werken maakt dat professionals en leiders hun ambities en doelen waar kunnen maken, in verbinding komen met zichzelf, met elkaar en authentiek staan als mens / leider / teamlid. 

Een grote missie van Lotte is zorgen dat mensen met plzier naar het werk gaan. En haar ervaring leert dat dit begint bij patronen herkennen, benoemen en samen opzoeken waar de gezamenlijke ambities liggen. Wat schuurt, wat zijn triggers en wanneer gaat het sprankelen? Energie in een groep losmaken, openheid creëren en richting bepalen zijn tweede natuur bij Lotte. Als je echt kwetsbaar durft te zijn met elkaar, de confrontatie niet schroomt, dan ontstaat ruimte voor de richting die je met elkaar op wil en de ambities die je waar wil maken.” 

MENU
Contact
info@twst.nl 035 7600 460