Menu

Over Margreet Kooistra

Margreet legt op informele en veilige wijze verbinding en zorgt voor verbinding tussen mensen, met lichtheid, humor, scherpte.

header afbeelding
Telefoon 0655712163
Socials
Bekijk het teamoverzicht
Ervaringen

Hier kun je Margreet van kennen

Margreet is een senior trainer/ teamcoach. Oorspronkelijk opgeleid als docent drama en actrice heeft zij de overstap gemaakt naar het vak van trainer, heeft een aantal jaren als trainer/ opleidingsadviseur gewerkt bij Content Beheer en KLM, en daarna als zelfstandige in veel verschillende organisaties

Ze legt de nadruk op het vergroten van bewustzijn en begrip voor gedrag en de achtergronden daarvan. Ze stimuleert en inspireert om het gedragsrepertoire van groepen en individuen te verbreden, grenzen te openen zodat makkelijker en meer informatie kan worden uitgewisseld, opdat doelen beter worden bereikt.

Ze richt zich op het heden en de toekomst, op de kansen en mogelijkheden. Ze begeleidt, inspireert, confronteert en daagt uit met warmte en zorg.

Margreet Kooistra

Extra TWST- mijn specialisatie

“Vanaf 2010 ben ik me gaan richten op systemisch werken (https://www.sct-nl.nl/) , systeem georiënteerde methodiek in persoonlijke en teamontwikkeling. Deze innovatie methode helpt concreet om verschillen te onderscheiden en integreren en belemmeringen voor ontwikkeling te benoemen en verzwakken. De methode helpt de ‘onderstroom’ bespreekbaar te maken op constructieve wijze zodat informatie, emotie en energie zoveel mogelijk beschikbaar wordt.”
MENU
Contact
info@twst.nl 035 7600 460