Menu

Over Michael Spierenburg

Michael is goed in projecten waar hij zijn veranderkundige en sociale vaardigheden kan combineren met zijn analytische helicopter-view.

header afbeelding
Telefoon 06 24800451
Socials
Bekijk het teamoverzicht
Ervaringen

Over Michael

Je wilt een stap maken in de professionalisering van jouw organisatie? Uit de waan van de dag, en een wendbare organisatie creëren die de klant centraal stelt? Het leiderschap kan een grotere rol pakken om de organisatie te coachen op continu leren en verbeteren? Je hebt ambitieuze veranderdoelstellingen, en je wilt deze realiseren, maar hoe? Ik ben een consultant die dit soort vragen beantwoordt door mijn bovenmatige interesse in organisatiedynamiek: Door mijn dubbele studie-achtergrond beweeg ik mij op het snijvlak van het zachte en het harde: het psychologische en het bedrijfskundige. 

Als Agile/Lean teamcoach ervaar ik dagelijks hoe organisaties worstelen met het moderniseren van hun bedrijfsvoering en met veel plezier en succes coach ik teams, management en directie hierop. Tegenwoordig vind je mij als Agile project lead of Agile (team)coach in Agile transities, Lean verbeterprogramma’s of programma’s richting zelfsturing en resultaatverantwoordelijkheid. Ik ben goed in projecten waar ik mijn veranderkundige en sociale vaardigheden kan combineren met mijn analytische helikopter-view. 

MENU
Contact
info@twst.nl 035 7600 460