Menu

Over Nanny Landman

Nanny helpt op mensgerichte wijze bij vraagstukken op het gebied van arbeid en vitaal leiderschap met als resultaat verbinding binnen het hele team.

header afbeelding
Telefoon 0652075279
Socials
Bekijk het teamoverzicht
Ervaringen

Over Nanny

Nanny is enthousiast en resultaatgericht. Het is haar kracht om snel in verbinding te komen met de mensen die zij mag begeleiden. Je kunt haar tegenkomen op verschillende lagen van organisaties. De ene keer werkt zij individueel, de andere keer traint zij teams en leidinggevenden. Op organisatieniveau geeft zij advies over Vitaliteit en arbeidsomstandigheden.

De resultaatgerichte aanpak heeft zich ontwikkeld tot een uniek totaalpakket waarbij de kracht van e-learning met training en coaching samenkomen, ‘Vitaal Leiderschap en Harmonieus leiderschap’. Met dit unieke programma, kan zij leidinggevenden leren om hun antenne te gebruiken en hiermee te ontdekken wat er speelt in hun teams. En verrassend misschien, zij leert hen sturen op basis van harde KPI’s.

Nanny Landman

Extra TWST- mijn specialisatie

“Vitaliteit gaat over energie! De energie van mensen, teams en organisaties. Als ik denk aan energie, dan denk ik aan een bijenkorf. Alle bijen werken met en naast elkaar en iedere bij weet precies wat die moet doen. Samen bereiken ze veel meer dan in hun eentje. De hele bijenkorf zoemt en straalt enorme energie uit. Dat is mijn beeld bij een vitale organisatie. Mijn hart gaat sneller kloppen als we samen aan de slag gaan en er synergie ontstaat door passende interventies. ”
MENU
Contact
info@twst.nl 035 7600 460