Menu

Voorbereidingen Summer School Junior 2020 van start

05 februari 2020

2 minuten

Deel artikel

We zijn al weer aan de slag geweest met het nieuwe team dat dit jaar de Summer School Junior gaat organiseren. Deze zomer gaan 500 basisschoolleerlingen en een klein groepje middelbare scholieren ontdekken wat onderzoek aan de universiteit inhoudt en wat wetenschap is. De kinderen zetten bij verschillende programma’s hun eigen kleine onderzoekje op over bijvoorbeeld hun eigen DNA, ze doen proefjes of leren hoe ze mensen moeten interviewen. De Summer School junior wordt georganiseerd door een groep enthousiaste en gedreven studenten, begeleid door het wetenschapsknooppunt.
Ter  voorbereiding van de 2020 editie hebben we samen de ambitie bepaald. We willen o.a. blije kinderen die echt wat leren over wetenschap van nu, meer kinderen uit het middelbaar onderwijs aantrekken en enthousiast samenwerken gedurende het hele project! We hebben er alle vertrouwen in dat het team er weer een groot succes van gaat maken.
Bij TWST vinden we het belangrijk dat iedereen in Nederland kan leren. Daarom sponsoren we ook dit jaar de Summer School Junior aan de Universiteit Utrecht. TWST ondersteunt de Summer School Junior met begeleiding en advies maar ook financieel zodat ook kinderen die niet snel in aanraking komen met de Universiteit deel kunnen nemen. Meer info? Kijk hier.
MENU
Contact
info@twst.nl 035 7600 460