Menu

Waardevolle kans voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

12 december 2023

1 minuten

Deel artikel

Dankzij de fijne samenwerking met Fabian van het Werkgevers Servicepunt Gooi en Vechtstreek (WSP) heeft TWST ONLINE een waardevolle kans gecreëerd voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De eerste stappen werden gezet tijdens een informatieve kick-off op ons kantoor in Naarden, waarna de deelnemers vol enthousiasme aan hun onlineopleiding begonnen.

Persoonlijke ontwikkelingsdoelen

Gedurende de opleiding worden de deelnemers begeleid door ervaren coach Sylvia. In vier sessies van een uur wordt er dieper ingegaan op persoonlijke ontwikkelingsdoelen. Deze gerichte begeleiding is essentieel om de deelnemers te helpen hun vaardigheden en potentieel te ontplooien.

Het uiteindelijke doel van dit initiatief is om de deelnemers te ondersteunen bij het vinden van een passende baan. Door hun ontwikkeling en groei te stimuleren, vergroten hun kansen op de arbeidsmarkt.

Positieve impuls voor de gemeenschap

TWST ONLINE en het WSP Gooi en Vechtstreek zetten zich gezamenlijk in om kansen te creëren, levens te veranderen en de weg naar duurzaam werk te effenen. Deze samenwerking is niet alleen een stap in de goede richting voor de deelnemers, maar ook een positieve impuls voor de gemeenschap.”

MENU
Contact
info@twst.nl 035 7600 460