Menu

Hoe moreel ambitieus ben jij?

15 juni 2023

1 minuten

Deel artikel

Tamira liet zich inspireren door deze column van Rutger Bregman voor De Correspondent.

“Een fulltime carrière bestaat uit 2.000 werkweken. Hoe we die tijd besteden is een van de belangrijkste morele beslissingen van ons leven, maar op dit moment verspillen talloze mensen hun tijd in suffe, nutteloze of zelfs schadelijke banen. Er is een medicijn: morele ambitie”.

Herken je dit?

Ben jij iemand zonder ambitie en zonder moraal of iemand met ambitie maar zonder moraal, of juist zonder ambitie maar met moraal? Lees hoe morele ambitie eruitziet en bepaal welke carrièreladder je wilt beklimmen…

De moraal van dit verhaal:

“Een ding is zeker: wie een moreel ambitieus leven wil leiden, kan niet vroeg genoeg beginnen. Angst voor verandering is de eerste ouderdomsziekte die zich aandient in een mensenleven. Voor je het weet zit je vast in doorsneebaan met gouden handboeien, en kun je nog geen fractie van je tijd en inkomen missen omdat je al je centen nodig hebt voor dat abonnement op de borstelkopjes van je elektrische tandenborstel.

Maar als je de sprong durft te wagen, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Want juist omdat zo veel mensen hun talent verspillen, kunnen moreel ambitieuze mensen het verschil maken.”

cta afbeelding

Welke ambities wil jij realiseren?

Schroom niet ons te contacten, dan organiseren we een aanstekelijke afspraak.

MENU
Contact
info@twst.nl 035 7600 460